• doğrusu "dişi bireylerin eski partnerlerinin spermini absorbe etmesi ve dolayısıyla bu durumun indirekt olarak offspringine/yavruya etki etmesi" olması gereken başlık. en kısa haliyle başlıktaki duruma geldi. konuya dönelim:

    burada tartışılmadığını görüp şaşırdığım hede. şu ana kadar okuduğum makalelere göre sadece sineklerde(telostylinus angusticollis) resmi olarak test edilmiş olup, insan üzerinde de aynı durum olabileceği önerilmiş.

    http://time.com/…-sexual-partners-affect-offspring/

    http://onlinelibrary.wiley.com/…/ele.12373/abstract

    https://www.sciencedaily.com/…4/10/141001090238.htm

    http://www.rooshv.com/…semen-of-casual-sex-partners

    (bkz: telegoni)
    (bkz: aristoteles)

    karşı argüman koyacaklar snopes falan getirmesin karşıma. kız arkadaşınızın ve dolayısıyla olası çocuğunuzdaki berkay, mamadou, koray, can, koray, alper parçacıklarının sorumlusu ben değilim.*

    saldırı öncesi edit: müslümanlıkla uzaktan yakından alakam yok, hatta müslümanlardan çeken bir etnisiteye mensubum, vaaz değil makale atıyoruz, hem önkabul hem de ad hominem yapmasın meriçler ve feminaziler, bozuşuruz.*

    hala ısrarla bu uygulama sadece sinek için geçerli diyen arkadaşlara; 1- telostylinus angusticollis, elimizde bu vardı hacı diye seçilmiyor, 2- benzer bir sonuca varan bir makale için edit2'ye yönlendireyim sizi. denek, deney metodu, sampling vs tamamen farklı bir durum üzerinden test edilmiş apayrı bir durumdan da bu sonuca bağlanmış(şimdilik). ayrıca "beğenmediğim bilim saçmalıktır" kafası da önce size olmak üzere hiçkimseye yarar sağlamıyor.

    edit2: bir yazar sinek yerine sample olarak farklı gebelik/kürtaj geçmişindeki insanları ele alan şu destekleyici makaleyi paylaştı. ben de burada paylaşayım. sonuçlardaki uçurum cidden enteresan. umarım bu çalışma tekrarlı olarak farklı samplelarla yapılır ve veriler daha anlamlı hale gelir.
  • insanlarda da geçerliliği olduğu ortaya çıkarsa erkeklerdeki bekaret takıntısı nispeten daha rasyonel bir zemine oturmuş olur.
  • benden önce partneri black panthermiş. fazla etkilemese bari.
  • e sevinmeniz lazım lan ya tüm genetiği sizden alsaydı? allah korumuş.
  • siz gülün bakalım...capon gözlü, kara pipili bebeği elinize alınca görecem ben sizi...bilim yanılmaz... isviçreli bilim adamları hiç yanılmaz.. kabuğu soyulmamış domatesler istiyoruz...
  • ispatlanması halinde, anadolu bilgeliği ve insanlık tarihinin tüm sosyo kültürel geçmişi önünde bir kez daha şapka çıkaracağım teori.
  • bütün seviştiğim insanlardan doğacak çocuklarına geçmiş olan özelliklerim için tazminat talep etmem gerektiğini düşündüren hede.
  • spermlerin vajinada canlı olarak geçirebilecekleri süre en önemli kriter bence. o da yanlış bilmiyorsam 7 gün gibi bir süreydi.

    he yok senin spermin 10 sene içeride ölmeden takılabilir diyorsanız ben yarı tanrı yarı insan olduğumu ilan etmeye hazırım.*

    konunun uzmanı değilim ama 10 sene önce bir kadınla ilişkiye girdim diye yeni doğan çocuğunun benden uzun boy genini alması hem bana, hem çocuğa, hem anneye, hem de babaya* haksızlık olur.

    hem bu çocuğun kaç tane soyadı olacak?
    hayır onu geçtim okul masraflarını biri, sağlık masraflarını biri, eğitim masraflarını biri, gıda masraflarını biri mi karşılayacak?
    baba mı oluyoruz, şirket kurup burs mu dağıtıyoruz arkadaşlar?
hesabın var mı? giriş yap