• gece gece ve hakikaten sebepsiz yere, kendisinin önce oyun atölyesi'nin othello'sundaki performansı aklıma düştü, ardından da hatırlayabildiğim diğer tiyatro ve tv rolleri. bence bu adamda bir şey var, "iyi oyunculuk, iyi oyuncu karşısında belli olur" mu diyorlardı, öyle bir şey.

    othello'da, izlediğim senenin hakikaten en iyi oyunculuklarından birini sergilemişti fakat bu kadar tanıdık bir sima olmasına rağmen "çok iyi oyuncu" olarak kaydetmemişim zihnime öner erkan'ı (ö-höm, büyük tiyatro otoritesi müşkülpesentmişim pek mühim ahkamını bildirdi). nedenini, o tanıdıklığın daha ziyade tv dizilerinden olması sebebiyle sahne ile kamera performansı arasındaki farka yordum ilkin. fakat sanırım öyle değil. kendisinin tiyatro sahnesindeki daha az yıldızlı oyunculukları (bkz: babamın cesetleri) ve gayet başarıyla oynadığı dizi karakterleri (bkz: üsküdar'a giderken) de geldi sonra aklıma. bence öner erkan çok iyi oyuncu fakat karşısında iyi oyuncular varken o da yükseliyor, ismi lazım değil vasat senaryolar ve emeksiz oyunculuklar karşısında kendisi de yıldızını parlat(a)mıyor.

    o işleri de belki pek seviyor, pek eğleniyordur ama umarım yeni oyun sezonunda kendisini çok iyi işlerde, çok iyi oyuncular karşısında görürüz. diğerleri kadar popüler olmayan işlerinin de seveni, oyunculuğunu takdir edeni olduğunu bilsin isterim.
  • dorock xl'de büyük ev ablukada çalarken bir anda yanımda belirmiş oyuncu.

    pek mülayim efendi çocuk. sean connery'e benzettim.
  • (#26833690)
    (#31590340)
    (#39435388)
    (#48140619)

    bugün 4 ocak yani kendisinin doğum günü. 36. yaşı kutlu olsun.
  • sanırım büyük aşkımı duydu ve o da bana boş değil;

    bakın bakın
  • bugün kendisiyle, oğlumla güzelyalıda (izmir) basketbol oynarken tanışma ve kendisine hal hatır sorma şansına eriştiğim oyuncu.

    2 küçük afacanla arka potamda takılıyorlardı. sık boğaz etmemek adına uzun bir süre yanaşmadım ama eve dönüş zamanı gelince gidip bi elini sıkıp lafladık 30 sn.kadar.

    sandığımdan uzun boylu ve sandığım kadar sempatik buldum kendisini.
  • (#26833690)
    (#31590340)
    (#39435388)
    (#48140619)
    (#57481892)

    bugün 4 ocak yani kendisinin doğum günü. 37. yaşı kutlu olsun.
  • oyun çıkışında diğer herkes gibi otopark biletiyle ödeme yapmak için gişede sıraya giren sevimli oyuncu. biraz yaşlanmış, saçlarına aklar düşmüş tabii.
  • muhtemelen yazılmıştır ama, zamanında avrupa yakası dizisinde tanrıverdi rolü için 1. adayken, rolü arkadaşı sarp apak'ın almasını sağlamıştır.

    eğer kendi oynasaydı daha ünlü olabilirdi.
  • (bkz: sean connery)
  • kendisi ile tanışmayı bırak; yolda bile hiç karşılaşmadığım birisi olarak gerek tipi ile, gerek davranışlarıyla her yönden beğenimi kazanmış olan aktördür. hatta o kadar farklı bir samimiyet buluyorum ki bu adamda sanki bir masaya otursak 40 yıllık arkadaşmışız gibi oturur geyik çevirirmişiz gibi geliyor.

    çukur dizisinde de rolünün hakkını veriyor bence, başarılarının devamını dilerim.
hesabın var mı? giriş yap