• onur şener'in ölümünü kimse istememiştir ama üç tane genç yargısız infaz yapılıyor. tamam birisi bilmeyrerek ölümü neden olmuş cezasını çekecek ya diğer ikisine müebbet hapis çektirmeye çalışmak nedir? gençcecik çocuklar, içkinin verdiği etkiyle oluşan bar kavgası sonucu ölümü neden oldu biri. kim böyle kavgada öldürmek ister. insanların yorumuna bakıyorsun dışarda pusu kurup öldürdüler iftirasıyla suçu büyütüyorlar. bakın yorumların çocuğunu okudum, hükümet taraftarı olmayan tipler, en zorlu sınavı geçerek muhalif tip olmalarına rağmen atanmışlar, normalde pazar akşamı memur içmez ama arkadaşları geldi diye eşi, kız arkadaşı ile sizin çağdaş saydınız şekilde eğlenmeye içmeye gelmişler yazıktır günahtır. tamam ilker cezasını da alacak ama müebbet değil.

    not: irfan değirmenciye sen gazetecisin biraz araştırmacı ol, yargısız infaz yapamazsın ölen arkadaşın olsa bile. veryansıntvifadetamamı
  • "dışarda pusu kurup öldürdüler diye suçu büyütüyorlar". gayet normal bence de pusu kurup adam öldürmek. amma büyüttünüz amk.

    edit: başlık sahibi bahsettiğim cümleyi değiştirmiş, o yüzden lütfen türkçeme ve okuduğumu anlama becerime küfretmek için yazmayın.

    edit2: @tabudeviren sağolsun başlığın ilk halini attı:
    https://prnt.sc/7y1vyq6bxpmt
  • 3 kisi oldurmek 1 kisi oldurmekten daha fazla ceza gerektirir. bir kisi bunu yapsa kendini kaybetti dersin. ulan 3 kisisiniz biriniz de demedi mi beyler mal misiniz? veya ne haliniz varsa gorun ben bu suca ortak olmam diyip kalkip niye gitmiyor. istek parcani calmadi diye adami oldur. sonra abartiyorsunuz. olum sizin bu dunyada yatacak yeriniz yok. annen seni dogurmamis sicmis.
  • üst edit; kavga edilmese iyi olur ama bir şekilde insanlar ediyor, öfke sinir vb sebepler. o zaman da elinizdeki nesneleri bırakıp öyle edin. en azından herkes birbirine iki yumruk sallar geçer gider... üzerinde bıçak taşıyan orospu çocukları için yapacak bir şey yok, ne zaman akp gider, hukuki düzen inşa edilir, bıçak taşımak suç olur o zaman bir şeyler yoluna girmeye başlar...

    dışarıda kavga etmek için bekleyen, yol kesen adamlar tabi ki müebbet alacak. ne olacak ya? içlerinden biri de "hadi gidelim" dememiş...

    ayrıca 30 senedir içki içerim, içkili işlenen suçlarda cezanın hafifletilmesi değil ağırlaştırılması taraftarıyım. götünüzle içmeyin yavşaklar. için keyfini çıkarın siktir olup evinize gidin...
  • sabah sabah canım beddua ve okkalı küfür istiyor tandanslı başlıklar
    fazla yoruma değmez
    ilgi budalalığınız yerin dibine batsın.
  • troll olmak adına bu kadar da şerefsiz olunmamalı. nasıl geniş bir mide var ise 7/24 küfür yemelerine rağmen bir türlü doymadılar.
  • sanirım gecenin 3'ünde sohbet etmek amacıyla adamı dışarıda beklememişlerdir. gencecik çocuklar dediği de 30'lu yaşlarda, ekşi sözlükte 30'lu yaşlardaki adamlara "dede" diyorlar. irfan değirmenci'nin videosu:
    https://t24.com.tr/…erin-bilgilerini-paylasti,50221
  • aptal trol. beş kişinin içinde bir tane akıllı, sakin, duyarlı birisi yokmuş diye sana sorarlar. yargısız infaz değil. bu başlığı da ya tanıdığın için açtın ya da parayla açtın. başlığı açan trolden gelen mesaj ; ben müslüman adamım hakkı doğru bildiğimi savunurum, içkinin kokusunun olduğu yerden geçmem bile. adamları tanımıyorum, yalan inancımızda büyük günahtır, allah'a hesap vereceğimizi bilirim. hesap vermekte öyle basit bir şey olmadığını düşünüyorum.
  • asıl sorulması gereken bu kamera kayıtları nerede ?
  • gencecik çocuklar mi? evet evet darağacında üç fidan hatta amk malı
hesabın var mı? giriş yap