• 13 mart 2018 tarihinde zeytindalı harekatı kapsamında teröristlerin tuzaklayıp yere koyduğu kur'an'ı kerim'i yerden kaldırmak isterken infilak eden bomba sonucu şehit olan uzman çavuşumuz.

    sivilleri silah zoruyla canlı kalkan yaparsınız , bombalı saldırılarınızda sivilleri hedef alırsınız , askerleri çarşı iznine çıkınca bombalarla tuzaklarla şehit edersiniz , evinde uyuyan polisleri şehit edersiniz , çarşıda hamile eşinin yanında izindeki askeri şehit edersiniz , sivillere bomba bağlayıp evde bırakırsınız , yere kutsal kitap koyup tuzaklayıp asker şehit edersiniz. tarihin en iğrenç en aşağılık köpeklerisiniz.
  • iç güvenlik eğitimi alan her askerin bilmesi gerekir, bölgedeyken araziyi bozan hiçbir nesneye hemen müdahale edilmez. silah, mühimmat, çanta, dergi, kitap, para en sık kullandıkları tuzaklamalar. uzman çavuşumuzun dalgınlığına gelmiş olacak, nur içinde yatsın.
  • biraz kahramanlık namesi gibi olan hadise. bu tip savaş-çatışma durumlarında kahramanlık hikayeleri bilerek servis edilir bazı duyguları gıdıklamak için. fakat askerliğini patates soymakla geçirmeyen herkes bilir ki değil kur-an orada peygamber yatıyor olsa gidipte öyle kaldıramazsın yanına bile varamazsın, vardırmazlar. keza hem senin hem de tim-takım arkadaşlarının hayatı söz konusu.

    ölen tüm askerlerimize allah rahmet eylesin.
  • düşmanımız bile milletimizin yüce gönüllülüğünü biliyor, oradan vuruyor.
    mekânın cennet, makamın âli olsun kahraman.
  • kuran-ı kerim'e yapılan tuzaklama yüzünden şehit olmuş kahraman askerimizin ismidir.

    daha önce hendek operasyonlarında da aynı yolları kullanarak şerefsizce hareket eden pkk yine aynısını yaptı. keşke biraz daha dikkatli olunsaydı. kutsallar zaaftır. ne diyeyim bilemiyorum. tek bildiğim şey kıymetinin yıllar sonra bilineceğidir.

    mekanı cennet, ruhu şad olsun.
  • şanlı şehidimiz. şehadetin kabul ruhun şad olsun. belki ismin bir kaç güne unutulacak ama eminim kahramanlığını dilden dile sürdürecek insanlar da olacak. ismini de tarihi de bir kenara not ediyorum. bir gün anne olursam ya da gün gelir öğretmenlik yaparsam unutmadığım gibi unutturmayacağım.
  • "kırın-ı kirimimizi kildirmik istirkin şihit ilmiş iskirimizdir."

    işiniz gücünüz din tüccarlığı.

    kaynak
    kaynak2

    (bkz: muhafazakarların biraz şey olması)

    (bkz: en ahlaksız kesimin muhafazakarlar olması)
    (bkz: muhafazakarların hiçbir şeyi muhafaza etmemeleri)
    (bkz: muhafazakarların adil davranacakları gün)
    (bkz: muhafazakarların uydurduğu yalanlar)

    edit: ekleme

    ailesinin başı sağ olsun. fakat bu tip puştların oğullarının üzerinden pirim yapmalarına izin vermesinler.
hesabın var mı? giriş yap