• dışarıya bağlantılı havuzunda, kışın dize kadar kar halindeyken bile dışarıda üzerinize kar yağarken yüzebildiğiniz hatta abartıp havuzun kenarına çıkarak, koşup eğlenebildiğiniz hoş* mekan.

    ayrıca ufak da bi su kanalı operasyonuna girebiliyorsunuz. tabi wonderland dan çok değil. ayrıca (bkz: jakuzi)
  • berbat bir oteldir. şans eseri tatil yolunda kalacak bir yer olarak karşınıza çıkmış ise kalmayınız - kaldırmayınız. termal oldugu iddia edilen havuzda şahin k görünüşlü adamlarla yüzmek orunda kalabilirsiniz.
  • termel otel adı altında olup odalarında sıcak suyun ancak ılık derecelerde sunabilen otel.
    çaydanlıkla su ısıtılıp odalara servis yapılması bile daha etkileyici olabilirdi.
  • asansör fobisi yaşatan yer.
  • ailece gidilebilecek bir otel.
    aile derken anneanne, babaanne, dede, büyükbaba kastedilmekte.
    arkadaslarla, ne bileyim sevgiliyle falan gitmeyi düşünen bir kere daha düşünmelidir.
  • çalışanları güleryüzlü, termal havuzu özellikle kar altında yüzmek açısından değerlendirince çok keyifli bir tesis. sabaha karşı tek kişi bile olsanız terminale araç yollayıp aldırır falan fena değildir.

    bunun dışında mı? bi halt yok. gitmeyin. emekli hotelinin önde gideni, işletmecilik anlayışı olarak da 20 yıl önce kurulduğu dönemin bile temsilcisi olamaz. rezalet bir yerdir. suyu, çayı her bir haltı herşey dahil sistemde bile size satarlar, yemekte hakkınız olsa da oda numarası falan sorarlar.

    gitmeyin demiş miydim? gitmeyin.
  • temiz değil. toza karşı hassas biri olarak odada rahat edemedim. banyosu da yarım yamalak silinmiş, hani silinmiş olsun diye. başka önemli bir eksiği yok ancak temizlik benim için olmazsa olmaz kriter olduğundan bir daha gitmem.
  • bu yıl ağustos ayında beş günlük tatil yaptığim termal otel.yemeklerini beğendim.yarim pansiyon sabah kahvaltısı ve aksam yemeği şeklinde hizmet vermekte.yemekler harici içecekler ücretli .bunu olumsuz buldum.saat 4-5 arasi cay saatleri var.kurabiye vs ikram ediyorlar.havuz ve odalar temiz .sauna ,buhar odası ,hamam ,spor salonu gibi alanlar bulunmakta .spor salonu beş gün boyunca bomboştu .doyasıya spor yaptım.30 ağustos tatili haftasonu ile birleşince otel kalabalıklaştı.ve aksamalar meydana geldi.yemekler çok kalabalikti ,masa bulmakta zorlandık.bunun nedeni olarak futbol takimi kafilelerine rezerve masa ayirmalarini görüyorum .onlar icin ozel masa ayrilinca o bölge misafirler tarafindan kullanilamiyor.aile için uygun bir otel .çocuk havuzu mevcut .gelirken terminalden alıp giderken terminale bıraktılar .
hesabın var mı? giriş yap