• yahoo'nun onay verdiği 7 bölümlük uzay macera dizisi. yayın tarihi daha belli değil.
  • son derece eğlenceli space sitcom'ı.

    https://www.yahoo.com/…nto-the-great-211801697.html
  • iki senedir ikinci sezonunun çekilmemesinin sebebi tamamen yahoo'nun suçuymuş. adamlar ilk sezonu sadece amerika sınırları içinde izlenebilir şeklinde yayınlamışlar. yapımcılara da reklamını yaparız deyip yapmamışlar. reytingi düşük olunca ne yahoo ne de ekip tekrar çekime cesaret edememiş.

    şimdilerde ise yapımcılar ikinci sezonu çekmek istediklerini ancak bir tv kanalıyla anlaşabilmenin zor olduğunu söylüyorlar. önce ilk sezonu yayınlamaları için para vermeleri gerekiyor (riskli olduğunu düşünüyorlar). ikinci olarak da herhangi bir tv kanalının bu riski alıp almayacaklarından emin değiller. üstüne bir de ikinci sezon için para verip vermeyeceklerinden.

    hal böyle olunca yahoo yakın geçmişte coğrafi erişilebilirliği tüm dünyaya açmış. ancak hala yeterince tanıtımı olmadığı için yapımcılar kickstarter bile düşünüyorlarmış. şimdilik hayranlarından istedikleri diziyi olabildiğince sağda solda tanıtmakmış (dizi şu an yahoo'da mevcut). umarım yeteri ilgiyi görür de bir kanalla anlaşırlar ve dizi ikinci sezona başlar. iki sene geçti, oyuncular da öyle çok yaşlanmadı. standart bir sezon arası zaten.
  • ilk ve tek sezonu https://watchdust.com/otherspace üzerinden izlenebilmektedir.

    (bkz: dust)
hesabın var mı? giriş yap