aynı isimde "over the moon" başlığı da var
  • seslendirme kadrosunda ken jeong, kimiko glenn, phillipa soo'nun yer aldığı çin-amerikan ortak yapımı animasyon filmi. *

    --- spoiler ---

    finding folkloric lift-off in the chinese legend of chang’e, the goddess of the moon, the contemporary update is buoyed by director glen keane’s richly detailed visuals and an energetic voice cast headed by cathy ang, phillipa soo and ken jeong — even if the film lands somewhat shy of its destination.

    overall, it makes for a nice, audience-friendly fit on netflix, where it will make its exclusive global debut on oct. 23, coinciding with this month's annual mid-autumn moon festival.

    --- spoiler ---
  • valla bu akşam boğazda bir geminin üstünde kocaman bir mavi ay olarak gezdirilip reklamının yapıldığını düşündüğüm film. sadece ben mi gördüm acaba kimse yazmamış
  • yağmurlu ve havanın dışarı çıkmayacak kötü olması nedeniylepazar günü kahvaltıdan sonra çoluk çocukla izlenebilecek animasyon filmi.

    daha güzel animasyon filmleri izledim ama yine de seyir zevki olan bir animasyon olmuş.
  • bir 2020 netflix animasyon filmi. konusu yüzeysel işlenen (anafikri geçmişe saplı kalmayın geleceğe odaklanın ve yeni fırsatları kucaklayın) yetişkin kitleye hitabeti zayıf bir film olmuş.

    --- spoiler ---
    ay prensesinin ‘ultraluminary’ şarkısı dile
    dolanmıyor değil*
    --- spoiler ---
  • izledigim en sıkıcı animasyon olabilir. yorumlamam spoiler icerir. kulturel ogeleri anlamadigim icin belki sacma buldum. simdi kralice olen kocasi icin yas tutuyor ve sonsuz bir uzuntuye gomuluyor. hadi eski esin yasını tutmak kültürel olarak yüceltilecek bir davranis diyelim, diger yanda ikinci evliligini yapmak isteyen babayi nereye koyalim?
    kizin tum motivasyonu babasinin ikinci evliligi yapmasi yani, bunca çabanın sebebi bu üzüntü. halbuki basta kizin bilime
    olan düşkünlüğü, hesaplama becerileri vs derken benim beklentim yuksekti. zayif kaldi bana gore.
  • izlemek için henüz bir boşluk bulamadım. fakat fragman bana cocoyu andırdı biraz. umarım en az onun kadar güzel bir animasyon olmuştur.
  • 2020'nin dev hayal kırıklıklarından biriydi. çok üzgünüm. yeni animasyonlar hep bok gibi oluyor neden böyle?
  • tam bir zaman kaybi netflix yapimi. hint filmleri gibi durmaksizin sarki soyleyip duruyorlar, hakikaten insani bunaltiyor bir yerden sonra.
  • --- spoiler ---

    şerefsiz zıp zıp manita yapınca hemen fei fei'yi bıraktın
    --- spoiler ---

    günümüz arkadaşlıklarının güzel bir örneği olmuş o sahne. benim için film orda bitmiştir
  • 4k tv reklami. fazlası değil. koy vitrine tv yi, aç bu filmi ver canlı modu tamamdir.
hesabın var mı? giriş yap