• bir dc comics karakteridir ve supervillaindır. kendisini ilk olarak justice league crisis on two earths çizgi filminde tanıyıp aşık olmuşumdur. bu kadar twisted düşünen bir karakter daha olmadı ya da ben tanımadım. ayrıca batman'in kötü varyansıdır.

    --- spoiler ---

    yukarıda bahsettiğim çizgide, sonsuz paralel evren var. ama bir tanesi earth prime, diğer her biri bunun yansıması. eğer earth prime yok edilirse, tüm yansımalar ve hayat ve evren ve yaşam ve sonsuzluk yok edilecek. owlman'in villainlık anlayışı bu earth'ü bulup yok etmekte. ancak o zaman spectecular birşey yapmış olacak çünkü zaten yaşam değersiz sonu olduğu için.
    nasıl ama?

    --- spoiler ---
  • burdan da ayrıntılı bilgiye ulaşılabilir: wiki
  • batman'in earth 3 versiyonu. gerçek kimliği thomas wayne'dir.
  • bugün şans eseri youtube önerilerinde gördüğüm ve kostüm tasarımını acayip başarılı bulduğum korku karakteri. ilk etapta minecraft karakteri falan zannettim. dc evreninde bununla aynı ismi yaşıyan bir karakter var fakat bununla alakası yok.

    terkedilmiş bir hastanede şaka videosu yapmışlar, çok beğendim.

    bir de filmleri için kickstarter projesi başlatmışlar ve 60bin dolar toplamışlar şimdiye kadar. fragmanı ilginç buldum ama kadının oyunculuğu biraz yavan geldi bilemedim.
  • batman'ın düşmanları içerisinde ona en yakın olanı aslında. adeta b harfinin aynadaki yansıması gibidir kendisi. kendisini ilk tanıdığımda amacı bütün insanlığı değil bilinen bütün evrenleri yok etmekti. ihtimalleri doğuran ihtimalleri dâhi yok etmek...

    --- spoiler ---

    mevcut evreninde bunu başaramasa da elbette başardığı bir evren olduğunu bildiği için söylediği o güzel söz: "it doesn't matter."

    --- spoiler ---
  • en ilginç sözlük yazarlarından.
hesabın var mı? giriş yap