• zincirlikuyu mezarlığı ve çeliktepeyi deşip geçen yakında tamamlanacak alternatif cadde diye bişey uyduran kanyon ve metrocitynin ortasındaki müstakbel avm
    http://www.ozdilekparkistanbul.com/…a.asp?mdl=konum
  • avm fakiri istanbul'un tek eksiği olan bu ihtiyacını tek başına giderecek yeni bir beton yığını.
  • istanbul'un iki büyük avm sinin ortasına fütursuzca açılacak olan (açılış bu cumaymış) yeni, lüzumsuz, bütün bu eleştirilere rağmen yine de gidecek olduğumuz avm.

    metro'nun levent çıkışlarından birini de inşaatı boyunca işgal etmiş avm dir aynı zamanda. en yakın zamanda
    metro çıkışını halka geri vermelerini umuyoruz.

    mağazasal olarak bazı markaların metrocity den çıkıp buraya gireceğini duydum ama nedir necidir göreceğiz.
  • içinde wyndam oteli de barındıran belkide konumuyla istanbulun en iyi noktasında bulunan [ 2 kopruye yakınlığı istanbulun yaşam merkezlerine (bulgaristan=beylikdüzü , tekirdağ= avcılar ) ((bkz: bebek)(bkz: taksim)(bkz: nisantası)(bkz: besiktas)(bkz: maslak) eşit uzaklıkta olan ] turizm anlamında turizmcileri rahatlatabilecek ve otel sahiplerinin ilgisinin bölgeye kaymasına neden olacak proje
  • iki adımlık yerde kanyon levent, metrocity, zorlu center'ın yanına açıyorlar. kaç senedir bir dünya avm, istinye park'a rakip olarak doğuyor ama maalesef hepsi bir bir cortluyor. kanyon zaten bitmişti. zorlu istenildiği gibi olmadı bir türlü. metrocity'e yemek yemeye gidiyor insanlar. bize de ekmek çıkar diye bunlar da dalmış olaya kafadan. büyükdere caddesi'nde kaç tane alışveriş merkezi oldu sayısını kaçırdım ben.
  • tabelasını asmış, açılışa geri sayan yer. büyükdere caddesine alışveriş merkezi açmak çok orijinal bir fikir olmuş. girişteki saray muhallebicisi de ayrı bir tat katmış. yeni istanbul, diye bir kavram var, karşısında durup şöyle bir bakmak yeterli, hala anlaşılmadıysa. ayrıca metrocity ile arasında bir boşluk kalmış, samsung board u kapatıyor, onun arkasından da buraya komşu bambaşka bir orijinal fikir zıplayacak gibi duruyor.
  • adından, o bölgede genellikle orta üst gelir grubuna hitap eden avm'lerin arasında bir varoş çekim merkezi olacağı belli olan avm. zaten öyle olmayacaksa da bin tane emsal varken orada niye avm açılır o da merak konusu.
  • bugünkü açılışlarına özel kendilerine hemen nur topu gibi bir müşteri geri bildirimi vermek istediğim avm. müşteri danışma hattını arayıp, avm'de bulunan mağazalarda açılışa özel indirim olup olmadığını sorduğumda, "konu hakkında bilgileri olmadığını ama bana olabilecek personelin numarasını verebileceklerini söylediler", peki deyip, diğer numarayı çevirdim. telefonu cevaplayan personel, "tabi bazı mağazalarda indirimler vardır, ineternette yazabilir belki bilemiyorum şeklinde bir cevapla döndü". toparlayacak olursak avm yönetmek çocuk işi değildir, nasıl başlarsanız öyle gider. hele ki -sanılanın aksine- yönetim olarak metrocity ile kanyon arasında kalan gelir grubunu hedefleyen bir avm için bunlar hoş sinyaller değil.
  • benim için starbucks'ının piyasası önemlidir. gerisi sik-kim-de olmaz.
  • bulunduğu bölgeye avm yapma fikrine sahip kişilerin iq'ları 160 filan olmalı. kimsenin aklına gelmezdi öyle bakir bir bölgeye avm açmak. tek endişem bölgedeki küçük esnafa zarar gelmesi. zira bölgede yoğun bakkal ve nohut pilavcı var. pazarcı esnafı da unutmamak lazım.
hesabın var mı? giriş yap