• rocktuel isimli radyo programini hazirlayip sunan ankarali kisi. kendisi aslen mimar olup karikatur, websayfalari hazirlama vb. gorsel tasarim isleriyle ugrasmaktadir. gonlunu hard'n heavy muzige kaptirmis bu sahsiyet die hard bir dio fanidir. muthis sevecen, gayet turk ve sempatik bir insandir. severek dinliyoruz, severek seviyoruz...
  • 5 ocak 1986 doğumlu futbolcu.

    defansta görev yapan özgür, 2011-2012 sezonunda konya torku şekerspor takımında forma giymektedir.
  • hatayspor forması giyen futbolcu.
  • adana sarıçam millî eğitim şube müdürü.eski kimya öğretmeni,emekli şair, yetenekli bir çizer.balıkları hış etmeyi sever.
  • 1987'de adıyaman'ın kızılcahöyük köyünde doğdu. 1992'de ailesi ile birlikte mersin'e yerleşti. 2010'da aksaray restorasyon bölümünden mezun oldu. 2017 de ise girne amerikan üniversitesi, mimarlık fakültesinden mezun oldu. köyden kente taşınmasından sonra gelişen şiir ve edebiyata olan yoğun ilgisi çesitli edebiyat sitelerinde ve dergilerde yazarak devam etti.ilk şiir kitabı olan "düşgezen izler atlası " 2018 agustus ayında yayımlandı. kitaptan bir şiir.
    zamansız gök'yüzün adlı güzel şiiri.
    sadeleşelim suya varana dek
    aşkın o gizemli melodisinde
    kaynağını arayalım kendimizin
    susamış atlar insin yatağımıza
    özgürlüğü arşınlayan ayakları ile
    bırakıp sudan felsefeyi
    bir ömür yıkanalım nehirde
    zamanı yok ederek
    göğümüzde kuşların ve ağaçların arkadaşlığına sığınalım
    biri yeryüzünü diğeri gökyüzünü anlatsın bize
    ve yeniden ikisi arasında yeni bir şiire başlayalım.
  • memleketim develi’de son yolculuğuna uğurladığımız şehit piyade er özgür çelik aslan parçası o kadar çok seveni varmış ki defnedileceği köy çomaklı’da kilometrelerce araç kuyruğundan dolayı çoğu kişi cenaze namazı bile kılamamıştır. senin hakkının yanında bizim bir hakkımız olmaz ama varsa hakkını helal et bize...
  • ege üniversitesi türk müziği devlet konservatuvarında doktora ünvanlı akademisyen. kabak kemanede kendine has üslubuyla dikkat çekmektedir. ayrıca bu alanda ilk kapsamlı öğretim metodunu hazırlamış kişidir kendileri. 2012'de çoğunluğu kendi bestelerinden oluşan öznağme isimli bir solo albüm yapmıştır. grup mecaz da uzun yıllar kabak kemanesini seslendirmiştir.
    e ömrünüz uzun olsun hocam...
  • sözde atatürkçülerin başlattığı değişim tiyatrosu'nun önemli figüranlarından biri.

    yok kılıçdaroğlu ile imamoğlu bu isimde uzlaşmışmış ta.
    yok canan karşısına çıkaracak aday bulamamışmış ta.

    hadi diyelim kendisi değişimci ve tek aday olarak il başkanlığını kazandı.

    istanbuldaki 196 delege ile (ki en az 100'ü yine kılıçdaroğlu'nu destekliyor),
    geriye kalan 1000+pm+myk+ydk delegelerini ekarte edip pironun genel başkanlık yarışını kaybedeceği ve tipitip tavşan özgür özel'in genel başkan seçileceğini düşünen gerizekalılar var mı gerçekten?
  • ilçe başkanı olduğu bahçelievler'den bildiriyorum.

    kimdir neyin nesidir bilmem ama çalışkanlığına şahidim. yenibosna, şirinevler, soğanlı gibi akp'nin oy deposu semtlerde girmediği esnaf, köy derneği vs. yoktur.
hesabın var mı? giriş yap