• "kendisine karşı çıkan biri varsa buyursun kendi blog kursun" serzenişine cevap gecikmemiştir:

    (bkz: anosmi'nin parfummeraki'na cevabı): buradan görebilirsiniz.

    (bkz: buralar hep entry olacak)
  • parfüm merakı blogunu takip edenlerdenim. alt tarafı parfüm sever birinin yazıp çizdikleri, atıp tutanlara anlam veremiyorum.

    oku, git bir yerde dene, hoşuna gitmezse kullanma, hoşuna gitmezse okuma...kendi zevkine göre takılıyor eleman.

    yurdum insanının gereksiz artistlikleri
  • göz attığım kadarıyla nerede bir hacı yağı kokusu var göklere çıkartıp efsane parfümlere enteresan yorumlarla olmamış diye yorum atan (yani parfümden anlamayan) koleksiyoncu bir zatı muhteremin kurduğu ve yorumlarda şaşırarak yüzlerce insanın bu vatandaşa uzman diye hitap ettiğini gördüğüm blog sitesi. garip ama saygı duymak lazım tabi. yalnız insanları da keşke uyarabilsek, yapmayın etmeyin, bilen bilmeyen insanların yazdığı yorumlara güvenip gidip paralarınızı yanlış parfümlere dökmeyin diye.
  • bir adamın kendi zevklerine göre parfumler hakkında konuşup, alt notası üst notası neye benzediği ve daha çok detay hakkında yorumlar yazdığı bir platform.

    adama göre en güzel koku niche kokular haricinde dior hommeyada intense versiyonu.

    zevkler kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir ama kokusunu bildiğiniz parfümlere haksızlık etmesini yerin dibine sokmasına sinir olmamak mümkün değil.

    her neyse, yine de kullanıcılara ait yorumlardan az çok alacağınız parfüm hakkında fikir edinebilmek adına işe yarar bir site olduğunu düşünüyorum.

    yoksa site sahibinin zevkine bakıp yazdıklarını kaale alırsak piyasada en çok rağbet görmüş, beğenilmiş ve bu yüzden taklitlerinin çıkarılması ihtiyacı duyulmuş onca parfüm ona göre ucuzluk örneği.
  • insana kendini iyi hissettiriyor :)) mutluluk veriyor
  • bu şahsın sevdiği, beğendiği bir koku var mı çok merak ediyorum.
  • aslında beğenisi ile beğenimin ters olduğu genelde 90 lar tarzı parfümlerden hoşalanan birisi olduğunu düşündüğüm parfümler hakkında görüşlerini bildiren bir arkadaş. tabi beğeni kişiden kişiye değiştiği için eleştirmeye gerek görmüyorum hatta faydalı bir hizmet verdiğini düşünüyorum.
  • açıkçası bu beyefendinin parfümlere verdiği notu fragrantica’nın ortalamasından daha fazla önemsiyorum. fikirlerini yazıya dökerken o kadar güzel anlatıyor ki okuduğumda sanki fantastik bir dünyada yaşıyormuşum hissiyatı veriyor.

    parfümlere karşı çok acayip bir tutkusu olduğu belli. bilgisi zaten tartışılmaz o yüzden alacağım parfümü kendi sayfasında aratmadan almam hele düşük not verdiyse zaten almıyorum. ayrıca ne zaman facebook’ta soru sorsam cevap vermiştir, kendisi harika bir insan, keşke çok daha fazla ön planda olsa.
  • only the brave, armani black code , invictus derken tıraş kolonyasına düştüm. bilemiyorum o kadar para vermek anlamsız geliyor zaten yanınızda taşımazsanız 3-4 saat sonra pek fark edilmiyor bile.
  • parfümleri yorumlayan, güzel bir site
hesabın var mı? giriş yap