• chris cornell ile tanıştığım şarkı. adam sesini cok guzel kullanıyor.

    kendisini öteden beri tanıyanlar için bir şey diyemiyorum tabi ama gayet guzel şarkı bence.
  • rock türevi müzikle uğraşan müzisyenlerin genel sorunu değişik tarzdan müzik yapmaya yeltendiklerinde köklerine bağlı hayranları tarafından ağır eleştirilere maruz kalmaları olsa gerek. chris cornell'ın bu şarkısı onun soundgarden ve audioslavede yaptığı işleri sevenler için küfür gibi, ancak bu tip durumlara birazcık müzikal anlamda da bakmak gerek, bu parçanın normalde bariton distortion gitarlı geçişleri var, konserde bu gitar soundunu yukarı çıkartıyor chris amca, http://www.youtube.com/…auq39ggmywi&feature=related bu videoda olduğu gibi. tek hatası bu soundu albüm kaydında synth ile bile olsa yukarda tutmaması şahsi görüşüm. bunların haricinde parçanın melodik detayları oldukça beğenilesi, dümdüz arkada dup dup dup diye giden dandik bir pop şarkısı olmamış kesinlikle. son olarak bu cayır cayır gitarlı versiyonu ile bu şarkı pop şarkısı olarak kalıyorsa, son zamanların en mükemmel pop şarkısı bir rockçıya göre bu parça olmalıdır.
  • chris cornell'in özellikle nakarat bölümü acayip sekilde michael jackson'in dom sheldon parcasini hatirlatan sarkisi.

    maykil:
    http://www.youtube.com/watch?v=_o64yc81emc

    kris:
    http://www.youtube.com/watch?v=eyotb136n6g
  • radyoda duydum ilk önce şarkıyı. sesi benzettim, yok canım dedim. sonra dj anons etti chris cornell diye, hala yanlış anlamışım herhalde diye ısrar ettim. sonra öğrendim ki varmış böyle bir şey. tuhaf. beat'i sağlam bir şarkı, akılda yer ediyor ama yapan kişi ile yaptığı tarzı hala kafamda aynı yere oturtamıyorum.
  • mtv'nin " that bitch ain't a part of me" kısmını biplediği şarkı. ulen zaten şarkı bunu anlatıyor be!
  • chris cornell'in klibininin bir bölümünde candan erçetin misali ters sandalyede oturduğu şarkısı. acaba kolları birleşip ritim tutar mı diye beklemekten kendimi alamıyorum klibi ne zaman görsem. şarkı, chris cornell'ın tarzının dışında olsa da 3 dinleme sonrası kendini sevdiriyor.
  • http://www.youtube.com/watch?v=azubhv7pb3u
    şarkısının nakaratıyla oldukça benzediğini düşündüğüm şarkı.
    biraz google'landım ama sample edildiğine dair bi bilgiye ulaşamadım.

    ben de bunlarla uğraşıyorum işte.
    ehe (:(:(:(:(:(:
  • chris cornell "r&b açılımı" yapıp hedef kitleyi hayli genişletmiş olmalı.on bir yaşındaki yan komşumun ağzına bile pelesenk olmuş bu şarkı,entriyi girdiğim an itibariyle kağıdımsı duvarların ardından veledin carlak sesini dinliyorum hala,on sene sonra yanlış anlaşılmış şarkı sözleri başlığının yanına "yanlış tanınmış rock solistleri" başlığına da 84. nesil yazar sıfatıyla giri yapacaktır umarım.
  • bu adam zamanında jesus christ pose falan söylüyordu,kankası bildiğin gerilla tom morello'ydu.bir de $u $arkıya bak. kendisine tek bir lafım var:
    (bkz: seattle seninle taşak geçiyor)
hesabın var mı? giriş yap