• passiflora ve kediotu içeren sakinleştirici, bitkisel ilaç. bir kutuda 30 kapsül var.

    uyku için kullanıyorum ara ara ve uyku kalitesini arttırdığını düşünüyorum.
  • uyku sorunu için bunu içiyorum. ancak ertesi günde yorgunluk yapıyor. kedi otu ile karışık olmasından dolayı mı bu etkiyi yapıyor ? sade pasif flora içsem daha iyi mi olur ? yeşillendirecek arkadaş var mı ?
  • bireysel, kurumsal, viral ve toplumsal olaylariyla kabus gibi coken 2020 basindan beri yine uyku sorunlarim direncle bas gosterdigi icin dun ilk defa kullandim. bugun berbat bir basagrisi ve kafa bulanikligi sahibiydim. bu iki olayi birbirine baglamali miyim bilemiyorum, bu konuda bilgisi olan yesillendirirse cok sevinirim. acikcasi toz alerjisi ve yorgunluk da olabilir nedeni. oyle olmasini siddetle istiyor, taze temizledigim evimde bir tane daha yutarak yarinki calisabilme potansiyelimi riske atma pahasina deneye devam ediyorum. yine de bilgisi olan yesillendirmekten de ziyade basliga yazabilirse baslik "this article is a stump" havasindan da kurtulur.

    uyuyamayinca kafam calismiyor, ama boyle uyuyacaksam kafa yine gidik. benim ise kafamin calismasina ihtiyacim var. melatonin olmus 200 lira. ne yutacaklar, nereye yatacak bu millet?

    gün 2 editi: güzel uyumuşum. çok zor uyandım. baş ağrısı yok. yihu!
  • passiflora & valerian ekstraktı içeren takviye edici gıda.

    bu bitkisel takviyeyi eczacının tavsiyesiyle daha rahat uyuyabilmek ve anksiyete kaynaklı olduğunu düşündüğüm nefes darlığımı yatıştırmak adına kullanıyorum. 4 gündür bir faydasını göremedim. aksine gece sık sık uyanmaya başladım. kullanmaya devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım bilemiyorum. bu konuda bilgisi olan, kullanan yazarlardan tavsiye rica ediyorum.
  • işe yaramayan hap. pasiflora şurubu bundan daha iyi.
  • kişisel deneyim paylaşımıdır, yaygın bir durum mudur değil midir bilemem:
    ben bu nesneyi bir buçuk ay falan kullandım. normalde uyku sorunum için ihtiyacım olan gecelerde melatonin kullanıyordum, senede birkaç kere amerika'ya gidip gelen aile fertlerinden istiyordum, zira bu hapın türkiye'de 200+ tl olan 60 tanesi yerine amerika'dan 10 dolara 120 kapsül alabiliyorsunuz.
    bu hap kaçakçılığımız* covid nedeniyle son bulunca, yatakta dönüp dururken ve anksiyete arkadaşımız pşşt naber falan derken, hem melatonin bulunmaz olmuş hem de çok pahalıyken, aile doktoru önerisiyle passif mood kullanmaya başladım. bir süre sürekli kullan etkisini görürsün önerisiyle her akşam almaya başladım.
    başta ne güzel uyudum ama, canlı canlı rüyalar, miyaamıhhh diye gerinmeler falan derken bayağı bayağı uyur buldum kendimi. ancak kullanmaya başladığımın üstünden yaklaşık bir ay geçmişken geçen hafta bir gün kendimi ekstrem bir aptal olarak bulunca ve gözümün önündeki üç rakamı aklımda tutamadığımı, aniden sorulunca tc kimlik numaramı söyleyemediğimi, bir de bu kafayla tez yazmaya, iş yapmaya çalıştığımı, basit basit kelimeleri hatırlayamadığımı, üstelik bunları da "anaa alzheimer oldum" paniğiyle fark ettikten sonra bile, "amaaaanyeaaaa koy götüne" modunda takıldığımı görünce ne oluyoruz yahu dedim ve kullanmayı bıraktım.
    şimdi aklım başımda, zihnim daha berrak. beni çok uyumuş ve dinlenmiş bir gerizekalı yaptı. bırakınca da geçti etkisi diyebilirim.
  • meleğim ben meleeek. aşkamları erken yatıyom artık. hı hı. tatlış kafa, şeker kafa.
  • lan!

    iş seyahatinde stresimi alsın diye aldim, sabah otelde kahvalti sonrasi içtikten sonra burdaki yorumlara baktim. tedarikçi fabrikalarindan birinin kapisindan girerken uyuyakalip yere düşmem umarim. ben ne bileyim uyku içinmiş.

    gün sonunda bir edit gelir bence buraya. sanki simdiden bacaklarim gevşemeye başladı gibi hissediyorum. içeli 2 dakika oldu*
  • çok stresli bir dönemde eşlik eden migren ataklarima bir de migren yüzünden uykusuzluk ve uyuyabilidiğim nadir zamanlarda da çene sıkma eklenince eczacının tavsiyesi ile denediğim ilaçtır. o dönem çok iyi gelmişti, ikinci gunde artık migren ilaçları ise yarayabilir seviyeye geldi. ağrılarım azalmaya başladı. uykuda dişlerimi sıkma problemim bitti. bir süre sonra pamuk gibi oldum. gece yatmadan önce bir tane aldım düzenli olarak ve yaklaşık bir haftadan sonra tam olarak etki etti diyebilirim.

    yaklaşık bir yıl geçti üzerinden. uykusu çok hafif bir insanım her şeye uyanıyorum ve uyanınca da tekrar uyumam çok zor oluyor, yetmezmiş gibi bir de evde horlayan insan baş göstermesiyle uykular bana baya baya haram oldu. horlamaya çare bulamayınca tekrar bu ilaca döndüm. yatmadan atıyorum bir tane, yanımda değil horlama istersen davul çal. missleeer gibi dinlenmiş uyanıyorum. oh be.
  • kapsül ve şurup formu arasında kalmıştım kapsül formunu tercih ettim. not: denendikten sonra iş bu entry güncellenecektir.

    edit: ahahah scam gibi adeta. 1 tane içsem tık yok 2 tane içersem bir tık sallıyor ne yapayım 3 tane üst üste mi içeyim ey üretici.
hesabın var mı? giriş yap