• dunya uzerinde dovme konusunda bu adamdan otesi var midir dedirten bir tarzi olan muthis yetenek. new yorkda merkezi bulunan last rites dovme dukkanini acan, daha sonra neredeyse kendi tarziyla ayni olan kisileri de bunyesine katan bu zaatin size dovme yapmasi icin aylar oncesinden randevu almaniz gerekebilir cunku tattoo conventionlara katilmaktan, unluleri dovmelemekten ve bol bol gezmekten dolayi yerinde bulunmasi neredeyse imkansizdir.

    dovmeledigi unluler arasinda sunlar vardir:
    phil anselmo - pantera
    evan seinfeld - biohazard
    corey taylor - slipknot

    nasil bir yetenek oldugunu ve kendine has, genelde renksiz dovmelerinin orneklerini, gormek icin sitesine bakmak yeterli olacaktir.
    rahatsiz bir muzikle ve ses ile karsilasabilirsiniz. dikkatli olmakta fayda vardir.
  • tarzı diğer hiç bir dövmeciye benzemeyen, çizimleriyle gölgelemeleriyle tamamen kendi tarzını yaratmış tattoo ilahıdır. çoğu zaman h r gigermı paul abi mi? diye kendime sorduğumda ağır olan yanım hep bu adam tarafındadır. satanist olduğu iddiaları dolanmaktadır fakat şehir efsanesi de olabilir ama çizimlerine bakılırsa pek de efsane gibi görünmüyor. dövme yaptıracaksanız fikir edinmek açısından göz atmanızı tavsiye ederim, böyle cesur dövmelere ihtiyacımız var, tabi yapabileceğine inandığınız dövmecilerde yaptırın!
hesabın var mı? giriş yap