• cok güzel hareketler bunlar'dan tanidigimiz, rasim öztekin'in kizi pelin öztekin'in 90 kilo vermesi olayi. tanidigimiz pelin öztekin gitmis, yerine bambaska biri gelmistir

    (bkz: ekşi sözlük götümüz fındık olsun kampanyasi)
  • (bkz: çok iyi olmuş çok da güzel olmuş tamam mı)

    pelin öztekin'i yalnızca çok güzel hareketler bunlar programından biliyorum. kendisiyle ilgili aklımda kalan en değerli hatırlatma boğaç karakteri ile olan münasebetleriydi. skeçlerde de bolca duyduğumuz 'taam mı' sorusunu biraz harmanlayıp, kendisinin gerçekten büyük bir iş başardığını anlatabilmek ve diğer arkadaşların yorumlarına benzer açıklamalardan ziyade takdir ve beğenilerimi sunma yolunu başka bir hikayeden alıntı yaparak seçtim.

    eski neşesini ve sempatikliğini kaybetmemesi dileğiyle.

    editz: açıklama yapma gereği.
  • muhteşem olay.

    nasıl başardıysa başarsın, hiç kolay olduğunu sanmıyorum.umarım tekrar almadan böyle devam eder.
  • geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası geldiği haldir. kuzenimde aynı şekilde 130 kilodan 70 kiloya düşmüştür.
    fekat çok hızlı kilo verdikleri için yer çekimine karşı koyamıyor ve aşırı derecede sarkıyorlar. mecburi olarak deri gerdirme operasyonu gereklidir.
    saygılar
  • "vücudumla barışığım" avuntularının aslında bir mide ameliyatı ya da sağlam bir diyet ve spor programı kadar uzakta olan sağlıklı yaşama ulaşamamanın bahanesi olarak öne sürüldüğü olayını bir kez daha doğrulayan durum. eline geçen ilk fırsatta zayıflayarak bir hayli de güzel bir genç kıza dönüşmüş, şahane olmuş. darısı diğer şişmanlara.
    not: tabi ameliyat olup da enfeksiyon kaparak hayatını kaybeden insanlar da yok değil. sanırım cerrahın kalitelisini seçmek gerekiyor. bu durumda diyet ve sporla düzenli zayıflamak daha mantıklı ve uygulaması zor bir seçenek.
  • azim, kararlılık ve irade'nin bütünüdür.
    (bkz: helal olsun)
  • morbid obezlerde uygulanan mide ameliyatının sonuclarından biri. bunun gibi çok ameliyat olan var. hatta facebookta grupları bile var. mide ameliyatıın yanında sıkı bir diyet ve sporun da desteklendiğini tahmin ediyorum. ama en zor olanı hızlı verilen kilodan dolayı deride olan sarkmaların toparlanması için bir ameliyat daha olunması gerekmekte. çok zor günler sonucunda, çok güzel br sonuç almıştır. cesaretine, iradesine hayran kalmamak mümkün değil.
  • 153'teyken kendisine yatirim yapan beyefendiyi tebrik ediyorum. voliyi vurmus.

    (bkz: barney stinson)
hesabın var mı? giriş yap