• siki tutmuş beyoğlu'nun arkasında, pera diye afilli gösterilen ama muhtemelen meşrutiyet caddesinde ocakbaşı.. rakı içip yemek yenirse kişi balı 120-130 liraymış. eşiniz, dostunuzla gittiniz 200 lira bırakıyorsunuz bu mekana.

    80'ler / 90'lar türkçe çalarken, gece yarısına doğru hızlanıyormuş müzikler; "ulan ocakbaşında ne müzik hızlanması amuğa goyim" demek tatlı niyetine..

    ha fiyatlar makul.. yersen.. afiyetler..

    edit: mekanın reklamını açan arkadaş şöyle bir tekzip yollamış. ulan eskiden sözlükte eşin dostun mekanının reklamını yapmanın bile bir raconu vardı, şimdi sığır gibi reklam yapıp, laf yeyince de atar gider yapıyorlar.. şöyle bir "ocakbaşı"ymış, aklınızda olsun, ceviz beyinli falan olmayın benim gibi..

    --- spoiler ---
    lan oğlum, muhtemelen gitmediğin, kapısından bile geçmediğin mekana siktiriboktan diyorsun ki alakası bile yok mekanın siktiriboktanlıkla. şirinevler de köprü altı lokantasına gitsen bile adam başı 100 liraya kalkıyorsun bugün.

    yeni nesil meyhane-ocakbaşı demişiz, daha okuduğunu anlamadan ''ocakbaşında ne hızlı müzüğü amuğa'' diye saçmalamışsın ceviz kadar beyninle. duyan da safa meyhanesi'ni yıkıp yerine bunu yapmışlar, 12'den sonra da aleyna tikli çalıp göbek atıyorlar sanır.
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap