• 7 temmuz 2010'da nbc de başlayacak olan dizi.
    hadi hayrlısı.
    http://www.youtube.com/watch?v=yrii_d-vols
  • the prisoner ve lost karışımı gibi görünen dizi. ilk bölümü dün yayınlandı.
  • eh birinci bolumden pek bir sey anlasilmiyor. the prisoner tadinda gibi oldugu icin potansiyel var ama karakterlerin hepsi biraz eblek gibi bilemedim..
  • ilk bölüm itibariyle (bence) umut vaad eden dizi. böyle tek mekanda geçen dizi-filmleri severim. sonra belirsizlikler gizem falan zaten çekici ögeler. bol karakter olacak sanırım ki bu da iyi bir şey. herkes gibi bana da prisoner ve lost çağrışımları yaptıysa da bir şeylere benzeterek tanımlamak için erken olabilir. baş roldeki, sadeliğiyle güzelliğin birleştiği hanım kızımızı da, sarışın uzun bacaklı kızcağızı da severek izleyeceğimi tahmin ediyorum. aslında içten içe çok umutlandım ama flashforward gibi olmasın diye içimde tutup totem yapıyorum. hadi hayırlısı.

    --- çok önemli olmayan spoiler ---

    bu arada gizli ve açık kameralar, yemekte çıkan niyet kağıtları, o kasaba gibi yerin tuhaf dükkanları bir nevi truman show havası da yaratmıyor değil hani.

    --- değilmiş di mi? ---
  • garip bir dizi. 13 bölüm sürecekmiş toplam. lost ile alakası yok ama prisoner'a oldukça benzemiş. ilk bölüm itibariyle gayet güzel geldi bana. fakat adeta guinness rekorlar kitabına girecekmiş gibi niye şu "please" sözcüğünü tek bir bölüm boyunca 1400 defa kullandınız be ? kelimenin anlamını unuttum japon yakuza olaya "pilizpilizpiliz" diye girdiğinde. kafa bu. ileriki bölümlerde lütfen özen gösterelim sayın senaristler.
  • ne bicim bi dizi bu yahu
    testere, prison break, lost room falan karisimi bisey.
    niyeyse sarmadi beni. oyunculuklarindan midir nedir bilemedim

    ama insan merak etmeden de edemiyor,
    neresi orasi, o insanlar kim vs..

    not: 13 hafta surcekmis bu mini dizi.
  • bana biraz da cube'u ve dark city'i hatırlatan dizidir. zamanla benzediği yapımlardan sıyrılıp kendi özgün senaryosunu oluşturabilirse ve tutarlılığını kaybetmezse uzun bir süreye damgasını vuracak enteresan bir yapım olabilir.
  • bu yazın harper's islandı. senaryo olarak benzemiyorlar ancak sürükleyicilik ve gizem anlamında geçen yazın dizi yokluğunda bizleri bir müddet idare eden harper's island ile olan boşluğu dolduracak gibi gözüküyor. şimdiden yok efendim olmamış, şuna benziyor buna benziyor diyenleri sıcak yaz akşamlarında çocuklar duymasın izlemeye davet ediyorum.
  • tüm dizilerin tatile girdiği şu yoklukta gayet iyi gelmiştir bana ilk bölümüyle. tek bölümü pek öyle başka bir diziyle kıyaslayamadım ama gayet ilgi çekici şuan.
  • --- spoiler ---

    başta açamadıkları kapının arkasından bişey çıkacak demedi demeyin.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap