• şemdinli'deki evinde başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulunan 25 yaşındaki gencecik bir doktordur. ölümünün arkasında her ne varsa duyduğum andan beri derin bir üzüntü duyuyorum, umuyorum katili/katilleri bulunur.

    haber linki
  • konyada zor sartlar altında 9 kardeşin içinden yetişip doktor olmayı başarmış, okulu olan marmara üniversitesi tıp fakultesine derece yaparak 2.likle girmiş, hocaları ve arkadaşları tarafından çok sevilen, neşeli, çocuksu, dünya iyisi kardeşimiz. doktorluk görevini doktorların gitmeye çekindikleri yere hakkariye giderek yapan, hastalarına olan güzel davranışıyla takdir ettiğimiz dostumuz görevinin son iki ayı bitmeden hain bir saldırıya uğramıştır. canımızdan can koparanlar elbet cezalarını çekeceklerdir, adalete güveniyoruz.
  • iki gundur olum haberiyle beni allak bullak etmis kisidir. kendisini tanimam etmem. ama cok yakinimda olmasi bilemiyorum sanki cok sevdigim bir yakinimi kaybetmis gibiyim. bir insanin basina poset gecirerek oldurmek aman allahim tuylerim diken diken oluyor. nasil aci cekti kim bilir kiyamam. kim veya kimler yaptiysa yakin zamanda bulunup omur boyu hapis yatmali. gencecik bir doktora nasil kiydiniz! lanet olsun !
  • intihar ettiğine dair güçlü bulgular açıklanmış.

    toprağı bol olsun.

    http://www.hurriyet.com.tr/…e-yeni-gelisme-40501284
  • http://www.cumhuriyet.com.tr/…ada_yeni_gelisme.html

    bu haberde yazdığı gibi;
    'adli tıpta tana’nın otopsisine giren doktor olayla ilgili olarak şunları söyledi: eve girildiğinde yatak odası, banyo ve koridor olmak üzere 3 noktada kan izlerine rastlanıldı. tana’nın kafası sıkıca poşete bağlanmış halde bulundu. ceset çürüme aşamasına geçtiği için vücutta darbe izleri rapordan sonra belli olacak. intihar olması çok düşük bir ihtimal.' diyor.

    kafasında sımsıkı bir poşet ve 3 ayrı yerde kan izleri ve dr'un da beyanıyla bu olayın intihar olmadığı bence de açık.

    zaten sonra da gizlilik kararı aldılar, ardından da intihar dendi.
hesabın var mı? giriş yap