• hacettepe üniversitesi maden mühendisliği bölümü'nden 1997'de mezun olan ve şu sıralar devlet planlama teşkilatı'nda görev yapan ukte kişisi.

    ukteyi veren: surprise (02.11.2006 21:13)
  • pınar özel’in not defteri isimli grubuyla, facebook kullanıcıları arasında kısa sürede fenomen haline gelen ve güzel kadınların da komik olabileceğini ispatlayan; kendi deyimiyle köpük kıvamında yazılar yazan bir yazar. fondöten isimli ilk kitabı ile de bu yaz vitrinlerde yer bulacak.
    http://pynarozel.blogspot.com/'da kullandığı;

    --- spoiler ---

    aklı başında, komplekslerden arınmış, hırsları olmayan, insancıl, ciddi, iyi niyetli, pozitif, ağır, oturaklı, size her konuda rehber olabilecek bir kadınla tanışıp, onun yazdıklarını okuyacağınızı sanıyorsanız yol yakınken dönün geriye... burada ciddiyetten olabildiğince uzak, negatif, agresif, kıskanç, geçimsiz, yetişemediğiyle terlik fırlatmak suretiyle kavga edebilen, narsist, köpük kıvamında, satirik ve hafifmeşrep bir kadınla vakit geçireceksiniz...hoş geldiniz...

    --- spoiler ---
    tanımlaması da beni benden almıştır.
  • blog'unda supernaturel adlı bir diziyi 100 bölüm daha izleyeceğini beyan etmiş kişi. ilk dikkatimi bu çekti. supernatural değil miydi o diyip kapadım sayfayı.
  • blog'unda supernatural adlı bir diziyi 100 bölüm daha izleyeceğini beyan etmiş kişi. kolej mezunu olduğundan nerede hangi harfi kullanacağını iyi bilir, ha eli de sürçebilir arada ama öyle bir bakışta vazgeçilecek yazıların kalemi değildir. milliyet akdeniz'de de 5 yıldır aynı kalemini kullanmaktadır.
  • fondöten isimli romantik komedi türündeki kitabı bugün itibariyle okurların beğenisine sunulmuştur. bayinizden ısrarla isteyebilirsiniz. ne menem şeymiş ki bu fondöten diyenler için geliyor:

    http://www.dr.com.tr/…roduct.aspx?pid=0000000320892
  • bir kadın hem güzel, hem zeki, hem komik, hem huzurlu, hem sinir bozucu olabilir mi? olabilir. geçmiş zamanların birinde istanbul'da bir türlü buluşamayıp olimpos'da denk gelmiştik. gülmekten gebertmişti bizi. gece gece kahkahalarımızdan insanlar uykularından uyanmıştı.

    tanım: fondötenve tuvalet kitabıeserlerinin sahibi, süpersonik kadın.
hesabın var mı? giriş yap