• --- spoiler ---

    izlerken size iki ayri filmi ic ice sunan film. bir yanda kendi basina sakince yuzen kimseler, piranha saldirilari, dalgiclar ve onlarin pesindeki serif ve adamlari. diger yanda ise cilginlarca parti yapan amerikan gencligi, su tabancasiyla islatilan memisler, tangalar, teknede porno ceken bir adam ve gobekten tuzlu tekila yalayip dudaktan da limonu kaparak altin opucukle isi bitirmeler. zaten bu iki alakasiz olaylar dizisini izlerken insan kendi kendine bi "noluyo lan?" diye soruyor tabii ki haliyle. derken iki film piranalarin saldirilari vesilesiyle birlesiyor. piranalar toplu bir sekilde denizde cilginca eglenen genclere saldirarak bir nevi katliam yapiyorlar. burdaki efektler, yarisi yenmis cesetler ve parcalanan etler basarili olmus, her ne kadar piranalarin tipi biraz siritsa da efektler pek siritmiyor. basrol karakterleri bir sekilde bir araya gelip kurtulunca cok daha korkunc bir gercegi ogreniyorlar: bu zamana kadar ugrastiklari piranalar sadece bebek piranalarmis. en son sahnede teknedeki adam konusurken birden o ana kadar hic piyasaya cikmamis olan yetiskin bir pirana teknenin ustunde atlayip adami kapip suya geri gidiyor. filmin son sahnesi bu. burada da yonetmen ola ki begenildigi takdirde ikinci filme ufaktan bir kapi aralamis belli ki. sonuc olarak evet biraz klise, biraz da cig bir konusu olan film, ancak yapicak birseyinizin olmadigi bir aksam temiz bir iki saat ayirmak istiyorsaniz izlenebilir.

    --- spoiler ---
  • az önce kanal d'de başlamasıyla bitmesi bir oldu. vahşet sahnelerini sansürleyeyim, kelly brook'u sansürleyeyim derken film reklamlarla 30 dakika kalmış. kelly brook'un giyinik hali bile bizim mevzuata göre sansürlük.
  • başrollerinde kelly brook ve riley steele'nin oynadığı başyapıt.
  • bundan 11 sene önce, 3d olunca kesin çok korkarız uuu hevesiyle 2 kız izlemeye gittiğimiz film. salonda bizden başka bütün seyircilerin ergen veletler olmasının sebebini filmin ortalarına doğru anlamıştık. kelly brook and her giant tits'in başrolde olduğu, piranhaların meme yediği bir başyapıt.
    filmin yarısında bu sefer gerçekten çıktık.
    bi de uzak gözlüğümün üstüne 3d gözlüğü taktıydım filmin hakkını vermek için. yazıklar olsun.
  • netflix'te izlediğim başyapıt.

    kesinlikle süresinin hakkını veriyor. korku desen var gerilim desen var aşk var kara mizah var her sey var.

    piranalarin adamlari kemirmesi yetmedi araya final destination benzeri demir halatın yüksek hızda adamin amina koymasi ve ikiye bölmesi temalı gore sahneler de eklenmiş. super super super. 8/10.
  • tek kelime ile muhteşem, ışıl ışıl bir film. film size vadettiği her şeyi sonuna kadar veriyor. ortalardaki toplu katliam sahnesi oldukça gore ve başarılı. boş zamanda izlemek için şiddetle tavsiyedir. 10 üzerinden 9.
  • netflix'deyken tekrar izledim. genel olarak deniz canavarı türünü severim. vahşet sahneleri inanılmaz ama bunları çılgın bir eğlenceymişcesine göstermek dahada acayip. barracuda adlı günah yatı akla 1978 yılında çekilmiş aynı adlı filmi getirdi görsel görsel
    jaws'ta ki tekneninde adı orca idi. açılış sahnesinde gördüğümüz richard dreyfuss jaws ve poseydon gemisinden kurtulduğu deniz maceralarında üçlemesini piranhalara yem olarak tamamlıyor. hatta richard dreyfuss matt boyd olarak adlandırılan karakteri matt hooper'ın ölümü olarak oynamış "köpekbalığı tarafından yenilmekten kurtulan ve şimdi bir grup pirana balığı tarafından yenilen yaşlı matt hooper'ı canlandırıyorum" jaws'ta teknede söylediği "show me the way to home" şarkısını https://www.youtube.com/watch?v=n1gdre5nij8 radyodan dinlerken eşlik ediyor https://www.youtube.com/watch?v=lue27-rmdx4
hesabın var mı? giriş yap