• komplo teorileri ile ilgili kısımlarda güldüren, eğlendiren filmdir.

    özellikle "jfk klonlanmış", "walt disney dondurulmuş" gibi gazete küpürlerine kamera göz kırptıktan sonra münzevi nerd'ün ilk kurşunu aslında jfk attı temalı konuşması hala akla geldikçe güldürüyor.

    bizim gibi 30'lu yaşlarda halen bir yanı büyümemiş erişkinler için nostalji ile komediyi birleştiren bir film pixels. fazlaca dede muhabbeti yapsak da tevellüt 2000 ve üstü "kendi kraşçı, agaryocu" nesile de göz kırpan diyalogları barındırıyor.
  • sinemada az film izleyenlerden olduğum için bazı filmleri değer görüyorum bilet almaya her neyse pixels da onlardan biri.filmi ortaya çıkaran fikir süper yaratıcı bence.pacmanin newyorkta fink atması görülmeye değerdi.. ben görselliği fikri beğendim ama sonunun çok aceleye geldiğini düşünüyorum,oldu bittiye gelmiş resmen.ayrıca diğer gezegenden verilen şeyler hep piksel görünümünde hediyeler falan lakin lady lisa neden insan görünümünde.ayrıca pacman ne tatlıydın canıms.
  • eğlenceli, vakit öldürmek için güzel bir film. hoş filmden bir beklentim de yoktu, üzerine bedava da izleyince sıkıntı yaratmadı yani *
  • bir zamanlar atari 800-xl, commodore 64 ya da benzeri 8-bit home computer kullanmış ya da tüm harçlığını oyun salonlarında harcayarak geçirmişseniz bu film tam ama tam size göre. hatta filmin baş karakteri ile de aranızda yakın bir bağ kurmanız mümkün. film, holywooddan beklenmeyecek şekilde dar bir alana hitap ediyor: 80'lerde çocuk olanlara ama dahası nerd olanlarına, 8-bit ne demek, sprite ne demek, z80 ne demek, kafa ayarı ne demek bilenlerine. kendinizi bu kuşaktan hissediyorsanız kesinlikle gidin, hissetmiyorsanız da gidin, öyle itin rektumuna sokulacak bir film değil. ha daha iyi bir cast seçilebilir miydi, evet. ama o zaman film iyice dar bir izleyici kitlesine hitap ederdi, iyi böyle...
  • geçenlerde kardeşimi götürdüğüm benim ise sonlarına doğru ayılıp bayıldlğım bir film
    filmde br süre sonra her iki cümleden birinde amerika kelimesini duymanız mümkün ve dünyanın kaderi amerikaya bağlı amerkalılar dünyayı kurtarıyor falan filan o kadar çok amerika kelimesi duydum ki artık kusacaktım animasyonları görselleri kaliteli konusu da orjinal ama gereğinden fazla uzun olması ve herşeyi amerikaya bağlamaları çok can sıkıcı
  • atari oynamamış 2000lilerin begenmeyecegi film. diyaloglar komik sahneler çok eğlenceli. son zamanlarda izlediğim en iyi feel good filmlerinden.
  • olaganustu degil ama fragmaniyla bile 90lara goturmus ve heyecanlandirmistir.

    atari oynamis, butun parasini atari salonuna, kasedine harcayip annesinden fircayi yiyerek cocuklugunu gecirmis herkesin begenebilecegi bir filmdi.

    --- spoiler ---

    pacman ve babasiyla olan sahnesi cok guzeldi. zaten fragmanda buna tav olmustum. cuber asiri tatliydi ekrani seven teyze oldum izlerken
    --- spoiler ---
  • çerez eğlence tarzındaki filmi, tv tarihinden ilginç karakterler ekleyerek bir nebze olsun derinleştirmişler.

    özellikle max headroom filmin içine çok güzel yerleştirilmiş.
  • film belki güzel olmayabilir hatta belki de vasat olmuş olabilir ama sonundaki binayla yapılan tetris sahnesinde anılarımı hatırlamama sebep olmuş ve yüzümde anlamsız bir gülümseme oluşmasını sağlamıştır.
    ayrıca (bkz: tetris'te çubuk beklemek)
  • belli duygusal sebeplerden, istese de kötü olamayacak film. hatta vasat bile olmasına imkan yok.
hesabın var mı? giriş yap