• dinlerken insanın tüylerini diken diken eden bir çalışmaya imza atmış organizasyon. sen kalk, dünyanın farklı ülkelerinden, farklı kıtalarından, dinlerinden(belki), renklerinden adamlardan çalabilecekleri veya söyleyebilecekleri şekilde katılmalarını iste, sonra bunları birleştir. harika bir çalışma, harika bir düşünce, harika bir oluşum.

    http://www.youtube.com/user/playingforchange
  • bahar 2009'da cd ve dvd'lerinin bulunabileceği söylenen muhteşem organizasyon. bob marley'in one love parçasının yorumu da, diğer parçalar kadar etkileyici. aynen şarkı sözlerinde dediği gibi;

    one love,
    one heart
    let's get together and feel all right

    bu cümleler zaten organizasyonu gayet iyi özetliyor.
  • organizasyonun daha şimdiden efsaneleşmiş stand by me cover'ının orjinali ben e kinge aittir, john lennon şarkının 12659 cover'ından sadece birisini gerçekleştirmiş. playing for change versiyonun orjinalinden daha iyi coverlar sınıfına sokacam ama dilim varmıyor, hatta cover demeye dilim varmıyor, yeniden yaratılmış şarkı..
  • bir insanın kendine verebileceği en iyi terapilerden birisidir. bütün gün yoğun, rekabet dolu ve yıpratıcı bir koşuşturmadan hemen sonra size keyif veren herhangi bir şeyin yanına inanılmaz şekilde yakışacaktır playing for change playlisti. 150 beygirin olup da 151'i istiyorken, otomatik saatin varken oto krono hayali peşindeyken ve hep ama hep daha fazlasını istiyorken bir zaman gelir birine "stand by me" demen gerekir.

    bu albümü alın, topluluğa üye olun demiyorum, gücünüz varsa hemen yakınınızda birinin yanında olun. bir şeyler yapın. . . hayal kurmayı bırakıp bir şeyler yapın; çünkü bir şeyler yapmak adına bütün dünyayı turlayan ve çabalayanlar var.
  • içinde bono'nun da bulunduğu war, no more trouble coverıyla sabah sabah (hiç beklenmedik bir şekilde) gözlerimi doldurmayı başarmış bir organizasyondur. en güzel yanı da aslında insanların hiç de farklı olmadığını görmenizi sağlamasıdır. bir de aralara insanların birbirlerine gülümsedikleri anları çok güzel yerleştirmişler, çok ayrı bir tat katmış o da..

    bahsettiğim cover ise şuradan izlenebilir: http://www.playingforchange.com/…ar_no_more_trouble
  • ekibin desteklediği bir proje için.

    (bkz: http://www.dogaicincal.com/)
  • bob marley'i mezarinda huzura kavusturmus olusumdur kanimca. one love ve ve no more trouble sarkilari oyle guzel coverlanmis ki videoda gorunen bob marley sanki daha mutlu gelmistir gozume bir de no more trouble sarkisina bono'un da eslik etmesi ayri bir guzellik olmus. umut.

    bi de link:

    http://www.youtube.com/…orchange#p/u/28/fgwfxfg7-gu
  • bob marleyin suratında kocaman bir gülümseme ve gözleri ışıyarak dinlediğinden eminim sanırım şunu!

    http://www.youtube.com/…4xjpodksi08&feature=channel
  • müziğin milyar dolarlık bir pazar endüstrisi haline gelmesine inat sadece sevdikleri ve tek yapabildikleri iş olduğu için müzik yapanların oluşturduğu topluluk.
hesabın var mı? giriş yap