• her hafta yapılan indirim sayfasının bu hafta bilerek erişime kapatılmasıyla oyunculara fahiş fiyattan oyun satmaya çalışan ps store türkiye ekibinin yaptığı rezalettir. diğer ülkelerde indirimler aynı şekilde devam ederken hatta ek indirimler uygulanırken, türkiye'de olağan akışında olması gereken indirimler bile engellenerek tüm oyunlar en üst fiyattan satışta tutulmaktadır. sorulan tüm soruları da ps türkiye ekibi yanıtsız bırakıyor. sosyal medyada ses çıkmadığı sürece bunlar akıllanmayacak, ben bundan sonra tek kuruş kazandırmayacağım bu gözü aç ekibe.

    kaynak
  • türkiye'nin türk oyunculara yaptığı ayrımcılıktır. gerekli yerlere şikayetlerin yapılmasını öneriyorum.

    #104261469
  • büyük rezilliktir. +1 ile destek veriyorum.

    (bkz: #104373898)
  • kesinlikle katildigim rezalettir. kuzu can derdinde kasap et derdinde gibi insanlar #evdekal mottosuyla evlerinde biraz rahatlamak, biraz mutlu olmak istiyorlar ama siz lanet bir sivrisinek gibi masum insanlarin genellikle cocuklarin kanini emmek istiyorsunuz. her yerde olan indirimi bize layik gormeyenlere yaziklar olsun. asla da kutu oyun almam aralda oyun kutularini yesin.

    gercekten vr ve ps4 pro kullanicisiyim ama yeni sezonda xbox'a gecis yaparim siz de sireketteki move'lari munasip bir yerlerinize dusunursunuz artik.
  • sozlukte tepki gostermenin pek ise yarayacagini sanmiyorum redditte bir post atip orada toplayin milleti yabanci ps'cilerin de destegi ile sesinizi duyurun.

    (
  • sattım kurtuldum valla konsol işi pişmanlık artık
  • satabilsem anında satıp kurtulmak istediğim playstation'ın rezaletidir. resmen 2 haftadır hiçbir açıklama yapmadan sessiz sessiz bekliyorlar, yazıklar olsun.
  • playstation’ı satmakla çözüme ulaştırmıyorsunuz. playstation türkiye ile sorununuz varsa açın amerika, hindistan, endonezya hesabı, gift card ile yapın alışverişi. bilmeyen de internette araştırıp nasıl yapıldığını öğrenebilir. kaldı ki birçok aaa oyunu amerikadan 60 dolara aldığınızda 470 liradan daha az ödemiş oluyorsunuz. hindistan hesabıyla daha da ucuz oluyor. size acımayanlara siz de acımayın. bu tamamen playstation türkiye’nin fırsatçılığıdır. gidin amerikadan alın, spotçulardan kutulu alın, bugünlerde bu çakallığı yapanları unutmayın.
hesabın var mı? giriş yap