• yerli ve milli pakistanlılarımız polis arabasının videosunu çekerek "çok korkuyoruz" tarzında ironi yapıyorlar.

    kaynak
  • edit:

    gelen mesajlardan sonra anladım ki bu insanımsı varlıklara müstehak bir toplumuz. içimizdeki gerçekten iyi insanlar kusura bakmasınlar.
    bizim toplumumuz bu insanlıktan nasibini alamamış, görmemiş şempanzelere layık maalesef.

    diyorum ki su veren itfaiyenin hortumunu. pılımı pırtımı toplayıp en kısa zamanda defolup gideceğim buradan. aklınız varsa siz de yapın bunu.

    edit2: şunu da söylemeden gidemeyeceğim. "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" kafasıyla olmaz. o yılan döner bir gün sizi de ısırır.
  • yüz verirsen ayıya gelir sıçar halıya. bunlara yüz değil memleket verildi ne bekliyordunuz? neden geldiklerinin gayet farkında olan gurubun aşırı rahatlıkla baş edememesi durumudur.
  • dikkat ederseniz ülkede planlanan bir kaos var.

    ve son bir aydır toplumun hassasiyetleri üzerinden tahrik çalışması yürütülüyor.

    dikkat etmek, kimsenin kayığına binmemek lazım.

    seçimlere kadar çok uyanık olunmalı.

    edit:
    mesaj kutusunu dolduran ve ne olacağını soran arkadaşlara;

    bugün yaşanabilecek bir iç kaos ohal demektir.

    ohal demek seçimlerin belirsiz bir süre ortadan kalkması anlamına gelir. ambargolar da cabası. bu üretmeyen bir ülkede kıtlık da demek olur.

    seçimi ortadan kaldıracak her türlü kaostan uzak durulmalı.
  • tahrik düğmesine basıldı, iç karışıklık is loading
  • polislik mesleği kutsallıktan çıktığı için umrumda olmayan durumdur. kendilerini aşağılayan bu haşeratlara bir şey yapmıyorlarsa kendileri bilirler.
  • şöyle bir millet benim din kardeşim olamaz.
    pakistanlıların toplu tacizi
    bakın türkiye cumhuriyeti'nde gündüz vakti 400 küsur erkeğin toplanıp bir kadını böyle sırtlan ordusu gibi çevirip taciz ettiğini göremezsiniz. artık birilerine sırf ortadoğulu diye din kardeşimiz demeyi bırakın ya. din kardeşliği mümin ahlakı yaşayanlarla olur.

    bakın şu videoda pakistan'a, bu mu yani müslümanlık? güldürmeyin. pakistan lahor kenti

    osmanlı'yı birinci dünya savaşında sırtından vuran, kurtuluş savaşı'nda bizi sırtımızdan vuranlar mı din kardeşimiz? afgan, suriyeli, pakistanlı, arap seviciliğini din kardeşliği adı altında pazarlanmasını ve kültürlerini-varlıklarını türk milleti ile entegre edilme çabasını ben kabul etmiyorum. müslüman olmak bambaşka, arap kültürü-araplaşmak bambaşka. misal arapların dine saygısı olsa, kabenin etrafına kabeden metrelerce yüksek binaları dikmez. filistin bayrağı açıyorsunuz, filistin azerbaycan-ermenistan savaşında ermenistan'ı savunuyor haklı buluyor, biliyor musunuz? bayrağını salladığınız devlet şeriatçı?

    benim kardeşim azerbaycan'dır, kıpçak türküyüz diyen macaristan'dır, türksoy ülkeleridir. müslüman ahlakı ile alakası olmayan ortadoğu milletleri sırf allahuekber diyor diye din kardeşim olamaz. tatlış mümin hiç olamaz. örnek mümin hiç olamaz.

    elbette her milletin içinde iyisi-kötüsü vardır fakat milletlerin genel bir görünümü, genel yaygın kültürü, genel özellikleri de vardır. içlerinde mümin, masum insanlar vardır, onları tenzih ediyorum. kendimize gelelim artık lütfen.
  • arkadaşları karakola soksak keşke.
    hiç canım, şefkatle çay içmeye.
  • dün kadın bir sığınmacının atatürk'ün fotoğrafına makyaj filtresi yaparak dalga geçtiğinin videosunu gördüm! asla entegre olamazsınız bunlarla asla. milliyet bağı başkadır, milliyet bağı gereklidir devletimizin bekası için.

    bakın karahanlılar uzun yıllar hüküm sürmüştür (400 yıl) halkı türk yöneticisi türk'tü. ama büyük selçuklu vb. halk arap yöneticiler türk diye 150 yılda yıkıldı. osmanlı içindeki farklı milletleri kendi hâline bırakmıştı ve türklük kavramı üzerine var etmemişti devleti, ümmetçilik vardı. devşirme sistemi-kul sistemi vardı.

    artı, ömer halisdemir'in anıtına saygısızlık yapan ıraklıyı hatırlayalım: link
hesabın var mı? giriş yap