• tv8'e, o canım spikerlerine ve yorumcularına alışamayan ve futbol kıtlığı çektiğimiz şu günlerde tek tesellimiz olan premier ligin yeniden alıştığımız gibi okay karacan'ın "goooooooool" nidaları eşliğinde seyretmeye duyulan özlemin beraberinde getirdiği kampanyadır..
  • ruhsuz tv8 spikerlerinden bıkan premier lig sevenlerin,maçlarda deli gibi çığıran murat kosova'yı özlemesinin sonucu
  • (bkz: imza)
  • ntv'deki o gereksiz gibi gözüken güzel bilgilerin maça ayrı bir tat vermesini özlediğimiz, maçı anlatanın olayı detayları ile hakim olduğunu hissettirdiği güzel günlerin geri gelmesini isteyen kişilerin katıldığı kampanyadır. ben şu tarz yorumlar duymak istiyorum yine:

    "evet sayın seyirciler bildiğiniz gibi chelsea lampard'la oynadığı hiçbir charlton athletic maçını kaybetmedi. aslında burda belirtmek istediğim ilginç bir nokta daha var. frank lampard'ın babası john lampard eski bir charlton'lı ve onun charlton'da oynadığı dönemde charlton, chelsea'ye hiç kaybetmemiş. keza aynı benzerlik şu an chelsea'de top toplayıcısı olan mike allington ile onun charlton'da top toplayıcılık yapmış babası sam allington arasında da var. ve evet bu sırada lampard sesimizi duymuş olacak ki tıpkı bundan 7 sene önceki wigan maçında attığı ve wigan'ın maçtan 2 gün önce bir trafik kazasında yeni aldığı toyotasının hız sınırını denerken ölen masörü james wellington'a armağan ettiği golün aynısını attı..."

    p.s. isim olay ve kurgular tamamen hayal ürünüdür. ama konsepti anladınız sanırım.
hesabın var mı? giriş yap