• olsa da olur olmasa da olur tadında film
  • içerik çıksın diye yapılmış, başka bir açıklaması olamaz. kimse bu filmin bir yerine onay vermez, vermemeli. uydurmuşlar bir şeyler çekmişler. amaç yoklukta kalmayalım sanırım. kalsak daha iyiydi sanki. izlemeyin zaman kaybı.

    edit: boş gitmeyin bari "the end of fucking world" güzel dizi. 2 sezon, bölümler 20 dk, her sezon 8 bölüm, izlersiniz.
  • tüm yorumlardan da anlaşılacagı üzere kötü bir film. aslında fikir kötü degil, uyuşturucu ticareti vari bir şekilde gizli bir hap var ve bu hapı içenler hayvanlarda bulunan özellikleri kendi vücuduna 5 dk süre ile geciriyorlar ve farklı birer yaratıga donusuyorlar.
    bir yorumda okudum gercekten katılıyorum bu yoruma; akıllıca bir öykü ve senaryoya baglayarak fena olmayan bir dizi çıkarılır. çeşit çeşit özelliklere bürünen insanlar ile mucadele..
    heroes ya da the stranger things benzeri bir dizi ortaya çıkabilir.
    bu filmdeki hayal kırıklıgı bence filmin oturtulmaya çalışılan taban hikayesi çok tırt.
    jamie foxx abimizin bir kızı var, kız da dogustan bulunan güçler var, hapı ortaya çıkaran yeraltı dunyası mafyavari grup bu kızı kaçırmış. jamie foxx abimiz de kızını kurtarmaya çalışıyor. yine bir kurtarma hikayesine baglanması filmin aslında odaklanmak istedigi konudan bizi uzaklaştırıyor. herkesin eleştirisi de bu yuzden olmalı.
    hapların insanlara verdigi etkileri izlemek ve buna odaklanarak elinde çerezle filmi izlemek keyifli olabilirdi, mesela hap içip soygun yapan abimizin bukalemun gibi derisinin renkten renge girip kaçtıgı sahne cok keyifliydi. alev alev yanan, tam tersi şekilde buz haline gelen, kurşun gecirmez olan ya da vurulsa bile kursunları vucudundan atan, demir gibi güçlü kola sahip olan, kemikleri orasından burasından cıkıp kılıç gibi kullanan insanlar vs.. vs.. aslında fikir guzel.. aklıma x men de geldi şimdi sayınca.. x mende dogustan mutantlar vardı, burada hap içip 5 dk lıgına mutanta dönenler..

    akılda kalanlar;

    - jamie foxx neden bu filmde sorusu ( tabi ki para icin )
    - x men gibi figurler ama yanından bile gecmeyen tırt bir senaryo
    - zenci ergen kızımızın kötü oyunculugu
    - mutanta dönüşen insanlar
    - filmde ( kötü oyuncu) kızın rapçi olma çabasına extra vurgu yapılmasını hiç anlayamadım

    kötü olan ama izlenebilir bir netflix filmi.
  • belli ki dünyadaki film senaryolarını hala bir yapay zeka algoritması yazmıyor , yoksa bu kadar klişeyi izliyor olmazdık.
  • bana netflix hesabını kapattıran film.

    yüksek bütçeli sikko filmler izlemek için ödemiyorum bu parayı. aylardır tek bir iyi yapım izleyemedim. zararın neresinden dönersen kardır.
  • 2020 yapımı, bilim-kurgu ve aksiyon filmi.

    farklı bir konudan yürümeye çalışsa da, tamamen klişelerle dolu.
    buna rağmen, en azından çekim teknikleri açısından iyi bir film.

    izlenir, zevk alınır, silinir.
  • izlediğim en vasat aksiyon mu drama mı karar veremeyen filmdi, çok boş vaktiniz yoksa izlemeyin.
  • vakit kaybı. on üzerinden dört.
  • neresinden tutsan elde kalır film. küçük kızın berbat oyunculuğu mu dersin, siyahi gence tek alternatif kariyer planı olarak rap şarkıcılığı (ne yaratıcı değil mi?)sunmak mı dersin , iki elemana karşı bir ordu ile gemisini koruyamayan villain mi dersin hepsi bu filmde var. çıkış noktasındaki 5 dk.'lık süper güç sahibi yapan hap dışında hiç bir elle tutulur yanı yok filmin. yukarıda da yazılmış yemek yerken falan açılır laptoptan izlenir. başka türlü başına oturulup ciddi ciddi izlenecek bir yapım değil. bir de devam filmi göndermesi var. allahınız varsa çekmezsiniz.

    https://www.rosencruz.com/…0/09/project-power-2020/
  • ilk baştan fena bir fikir, senaryo, konu gibi gözükmese de izledikçe film sıradanlaştı, saçmaladı. resident evil moduna geçti iyice.
    hele sonları aşırı berbattı. dandik bir final saçma sapan sahneler. her ne kadar yapımın kapağında jamie foxx'u, joseph-gordon levitt'i görünce bu film iyidir ya sağlamdır desem de, yok yani tamamen vasat bir yapım olmuş.
    ama şunu söyleyim. beklenti düşük karşılanarak çerez niyetine izlenecekse fena film değil.
    yoksa bir extraction etkisi beklemeyin.
hesabın var mı? giriş yap