• teksaslı caz etkileşimli ska-funk grubu.. kadroları da oldukça kalabalık üstelik: vokalde josh dorgan, trombonda nick short, bas trombonda brian fratto, alto saksofonda stephen price, trompette justin nassiff, gitarda andrew creech, basta nash paradise, davullarda dustin demerest var..

    şimdilik sadece bi epleri var, ama myspacelerindeki 4 şarkı bile yetiyor aslında: oldukça eğlenceliler.. ve şahane..
    (http://www.myspace.com/puregenius)
  • pilot bölümü gayet kaliteli olan yeni dizidir.

    konusunu yapıştıralım hemen:

    silikon vadisi’nin genç ve zengin milyarderi james bell (augustus prew), sağlık hizmetinde devrim yapmak ve nadir görülen zorlu tıbbi gizemleri ücret almaksızın tedavi etmek için bunker hill hastanesi’ni kurmuştur. dr. walter wallace (dermot mulroney) her ne kadar tıbbın teknolojiye değil de insan gayretine dayandığına inanan bir doktor olsa bile hastanede gördükleri sayesinde bell onu ikna etmeyi başarır ve personelin başına geçirir.
  • 27 ekim 2016'da ilk bölümü yayınlanmıştır. tıp bilimi ile teknolojinin en ileri düzeyinin bir araya gelişini konu alan keyifli bir dizi. gelecek bölümlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • tanri ve tanricalardan olusan ekibin yerini doktorlar alirsa adina yakisabilecek bir dizi, bu haliyle ancak tanrilarin doktorculuk oyunu oluyor.

    --- spoiler ---
    8. bolumunde agir duygusala baglamaya calisilmis ama sacmalanmistir, bir organ donorunu manipule etmeyi kabul edilebilir gosteren, igrenc bir bolum. bunun uzerine 2 gunde yapay bobrek yaparak iyice sictilar.

    --- spoiler ---
  • hayatımda gördüğüm açık ara en saçma prodüksiyon.
hesabın var mı? giriş yap