• fena film değil ama çok büyük beklentilere girmeyin minik minik espirileri yakalayabilene eğlenceli. arada çevirilere bile gülmedim değil*

    --- spoiler ---

    john malkovich abimiz filmin sonuna doğru iş bittiğinde
    -pancake yiyecek olan var mı diye soruyor ama alt yazıda gözleme yemek isteyen yok mu şeklinde geçiyor.
    bari onu sözlükten bakıp yazmayın yaa hadi oynuyorsunuz şu film isimleriyle bişey demiyoruz bari milleti kandırmayın

    --- spoiler ---
  • bruce willis in bu kez dünyayı kurtaran adam değil kendini kurtaran adam rolü oynadığı film. zor ölüm serisi gibi komik unsurlar da içeren keyifli bir seyirlik.
  • --- spoiler ---
    dün gece natilus'te izleme şansı bulduğum, morgan freeman'ın yüzündeki benekleri ve artık ne kadar yaşlandığını gördükçe, bu filmin onu izleyebileceğimiz son yapımlardan biri olduğunu düşündükçe beni üzen; öte yandan ziyadesiyle güldürmüş, eğlendirmiş ve hatta marvin karakteriyle yarmış film. yapımda o kadar çok celebrity var ki hangisini saysak bilemiyorum. bruce willis, morgan freeman ve helen mirren dışında filmin sadece son yarım saatinde görünen christian troy'u başkan yardımcılığına çok yakıştırdım, pek özlemişiz keratayı. filmin senaryosu esasında öyle çok ahım şahım değildi, cia'inden başkanlık makamına bazı öğeler klişe olmanın ötesine geçmiş artık ama mizahi öğeler kesinlikle süper kurgulanmış. back to the future serisinin çılgın doktoru emmit brown'ı hem görüntü hem de karakter itibariyle anımsatan marvin 2 saate yakın sürenizi en eğlenceli geçirten adam oluyor. karl urban da genç ajan rolünün hakkını sonuna kadar vermiş. bruce willis yaşlanıyor ama eski performansı hala yerinde aksiyon sahnelerinde. özellikle ''grandpa'' yaklaşımlarını çok güzel bertaraf ediyor. sinemada şart değil ama bir haftasonu öğleden sonrası evinizde eğlenceli vakit geçirmek için ideal bir film. sadece cast'ıyla bile düşük maliyetini gişelerde 10'a katlar. 7/10..
    --- spoiler ---
  • sırf kadro için bile izlemeyi göze almışken bir de utanmadan eğlenceli bir film çıkarmışlar. sıkmadan iyi vakit geçirten başarılı bir aksiyon olmuş. özellikle hoşuma giden noktalarsa şöyle:

    --- spoiler ---

    - frank'in spin atan arabadan çıkışı. yuh dedirtse de güzel sahneydi, the two towers'da legolas'ın ata bindiği sahneyi anımsattı.
    - marvin'in göründüğü her sahne, özellikle de ilk ortaya çıktığı an.
    - victoria'nın otoparkta ateş etmesi. nesi özel derseniz asaletine ve ciddiyetine dikkat derim.
    - ve tabii filmin final sahnesi. o sahnenin öncesini ya da sonrasını izleyemezsek üzülürüm valla.

    --- spoiler ---
  • inanılmaz keyifli ve eğlenceli bir senaryoya, aşmış oyuncuları ekleyen, monoton bir şekilde ipi göğüslemek üzere olan pazar gününü unutulmayacak bir güne çeviren harika film.

    --- spoiler ---

    sen karşında bruce willis gibi bir karizma abidesini gör ve ona "saçın olduğunu hayal ediyordum" de. ben bu kadın milletini hiçbir zaman anlayamacağım sanırım.
    (bkz: kadınlar ne ister)

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---
    ev hanımı kılıklı bazukalı ajan sahneleri olmayaydı iyiydi..

    --- spoiler ---
  • herhangi bir filmi izlemeden önce hakkında ne kadar az şey bilsem o kadar iyidir diye düşünerek fragman izlemeden film seçme kararımın ne kadar eğlenceli olduğunu bir daha gösterdi bu film bana. kadrosuna kanıp -ki onda da sadece bruce wills ve morgna freemanı farketmiştim, devamı extra sürpriz oldu- iyidir heralde diye sinemaya girip, acayip eğlenceli vakit geçirdim. kesinlikle izlenmeli, hatta dvdsini evde arşivlik yapmalı.

    --- spoiler ---
    sanırım filmde en sevimli bulduğum konu, helen millerın rus ajanla olan aşkıydı. sevgi böcüğü oldum

    --- spoiler ---
  • barındırdığı vahşet miktarı ile olmasa da toplamda sunduğu eğlence ile the expendables'dan 2 tık yukarıda yer alan bir filmdir benim nezdimde.
  • john malkovich'in hafif tırlatmış eski cia ajanı rolünde döktürdüğü film olarak kalacak aklımda bu film. onun dışında helen mirren'in asil duruşu sanki queen filminin çekimlerinden az önce çıkıp geldim tadındaydı. brian cox her zamanki gibi yancı* pozisyonunda iyiydi.

    ama en garibi daha önce fazla dikkatimi çekmemiş olan ve adının mary louise parker olduğunu öğrendiğim o hatun nedir öyle kardeşim. kendisi an itibarı ile 46 yaşındaymış ve maşallah taş gibi.

    oyunculuklar için rahatlıkla izlenebilecek bir film. yer yer şaşırtan aksiyon sahneleri de cabası. senaryosu da idare ediyor.
  • accayip eglenceli bir filmdir. super eglenceli bir senaryoya sahip olup izleyiciyi kahkahalara bogmakta basarili olmustur. eglenceli bir hafta ici geceniz ve bos zamaniniz var ise kesin bu film ile degerlendirilmesi gerekmekte bana kalirsa.
hesabın var mı? giriş yap