• merva ulusoyun kardeşi *
  • yıldırım demirören'in karısı.
  • lig tv'de verdiği ropörtajıyla yıldırım demirören'in ne kadar değerli bir eşe sahip olduğunu görmemize sebep olan, anlattığı sempatik anektodlarıyla demirören'in sith'e dönüşmeden önceki haliyle aslında sevilebilecek bir başkan profili çizebileceğini gösteren kadın...
  • beşiktaş'ın başkanı yıldırım demirören'in saygıdeğer eşi. 30 mayıs denizlispor beşiktaş maçında tribündeki sempatik tavırlarıyla beşiktaş için mükemmel bir imaj çizmiştir. stadyumlarımızdaki alışılmış şeref tribünü manzaralarının dışına çıkan, siyah takımlı, asık suratlı, gerilim yüklü yöneticilerin yanında çocuklarıyla sarmaş dolaş olan, etrafındakilere pozitif elektrik saçan tavırları gözardı edilmemelidir.
    yıllardır onca başarısızlık ve onun getirdiği baskı ile bunalmış yıldırım demirören'in kabustan uyanış anlarında, zembereğinden boşanmış sevincine ortak olmuş, kuvvetle muhtemeldir ki özel yaşamlarına da yansıyan bu kötü dönemin hem de çifte kupayla bitişinin tadını doyasıya çıkarmıştır. bu güzel görüntülerle de beşiktaş'a "ailenizin şampiyonu" imajı çizmiştir.
  • tartışmasız en büyük beşiktaşlı!

    http://www.milliyet.com.tr/…id=1140263&ref=haberici
  • beşiktaş'ın başkanı olursa eşinden daha başarılı olacak bayandır.
  • yıldırım demirören'in istifa etmesini belki de taraftarlardan daha fazla isteyendir. neticede demirören'in de bir ailesi var ve yaşanan bu olaylar mutlaka eve de yansıyordur. tribünlerin demirören'i istifaya davetini revna hanımın alkışlaması da bence bu yüzdendir.
  • beşiktaş'a başkan olsa kocasından çok daha başarılı olacak kadın. bu zamana kadar dışarıdan görüldüğü kadarıyla doğru zamanda doğru yerde doğru duruşu yapıyor.

    şu dönemde başkan kendisi olsaydı eminim ertuğrul sağlam'ın da jean tigana'nın (+ daha bir ton tazminat ödenen teknik direktörün) de arkasında durarak onların başarılı olması için iradesi kullanır veya takım içinde dengeleri bozacak sözleşmelere karşı olarak oyuncuları tek tek değil takımı bir bütün olarak düşünür veya göreve ilk geldiğinde takımı en fazla bir ikisi işe yarayacağı belli eski fenerbahçeli onlarca futbolcuyla doldurmazdı veya dünya yıldızı getireceğim diye şov yapıp arkasından bir dünya paraya antep'ten oyuncu almazdı.
  • son denizlispor maci'nda tribunlerde kiyamet koparken yildirim demiroren'in esi olarak yapmasi gerekeni yapmis, esine sonuna kadar destek olmus, isyani alkisla protesto etmistir. buraya kadar hersey guzel, cok de sempatik gorunuyor allah var. hatta itiraf edeyim, bu henimefendi ile 5 sene evvel tanismisligim da var, hakikaten her tarafindan incelik akiyor. yakisani yapmistir.

    gel gelelim kendisinin ve mevcut besiktas yonetim kurulunun icine dustugu bir yanilgidir gidiyor. ayni yanilgiya baskan kendisi de dusuyor, fenerbahce'nin resmi sitesi de dustu. yumurta olayi da, 2 gun evvelki protestolar da, bundan onceki butun "yildirim demiroren yeter" isyanlari da makama falan yapilmiyor. besiktas taraftari bu ulkede belki de en kotu gunde kulubune en cok sahip cikan taraftardir. bu taraftar yine revna hanimin, yildirim beyin ve yonetim kurulunun soyledigi gibi vefasizlik da yapmiyor. cunku yine ayni taraftar gecen yil 2 kupa alinirken de baskani istifaya davet ediyordu. sebeplerini bu baslikta tek tek aciklamak yersiz, camiayi ne hale getirdigini sagir sultan duydu. bilincli besiktas taraftari; takiminin, sevdasinin geleceginden endiselenen besiktas taraftari demiroren'i gondermek icin elinden geleni yapmaya devam edecektir.

    duruma 4 tarafindan bakmak gerekirse revna demiroren tv karsisinda esine destek olarak, ozel hayatinda da belki de daha cok yipranmamasi icin yeniden aday olmamasini isteyerek uzerine duseni dogru sekilde yapiyor. yildirim demiroren ise o koltugu bir takim sebeplerden "ki bu sebepler icinde saglam besiktasli olmasi da var ama baska menfaatler de mevcut" birakmak istemediginden tribunlerin icine nifak tohumlari ekmekten cekinmiyor, oyle kolay pes edip gitmeyecegi mesajini cumle aleme veriyor. akli basinda besiktas taraftarinin artik avrupaymis, 3 puanmis ligmis umrunda degil. gunu kurtarmak adina bir seyler yapmak istemiyor ve yapmayacak. gerekirse takim tepetaklak olsun, sonunda kazanan besiktas'in gelecegi olacaksa hakli tepkisini surdurmeye devam edecektir. ve son perde olarak da besiktas muhalefeti var. hakikaten sahipsiz degilse bu camia, milyonlarca taraftarin arzusunu yerine getirmek icin kongrede ortaya cikacaklardir..
  • kocası yıldırım demirören olan kadın. daha ötesi var mı?

    revna hanım orada etrafa gülücükler saçıp "güçlü kadın" imajı çizedursun bizim arkadaşlarımız, bizim dostlarımız kapalıda dayak yiyiyorlardı. hohooooyt sempatik kadınmış.

    ah ulan ah. size 1 medyaya 2.

    yeter demirören veya antep'e başkan olsana tezahüratlarından başka hangi tezahürat yapıldı?

    demirören'e küfür mü edildi.

    edildi diyen varsa söylesin. onun etrafındaki 3-5 adam etmiş olabilir, bizi oraya almıyor kendisi bilemiyorum.

    netcede baktığında görüyosun ki ömer, bunların hepsi fasa fiso arkadaş.

    kocası tribüne adam salmış, o gelmiş güçlü kadın imajı çiziyor.

    bizim cumartesi'den beri hastanede olan arkadaşlar var, onlara da deseniz ya güçlü adam imajı çiziyorlar diye.

    kapalı tribünde çoluk çocuk, kadın ağlayanlar, sinir krizi geçirenler, kocası sevgilisi dayak yiyen kadınlara ne olacak?

    işte siz bu kadar malsınız ömercim.
hesabın var mı? giriş yap