• 2009 draftında oklahoma thunder tarafından 25. sırada seçilen akabinde b.j. mullens ile takas edilerek dallas'a gönderilen fransız guard.

    yaz liginde çok göze batmasa da çoğu kişinin dikkatini çekmeyi başardı. ön plana çıkan özellikleri hızı, üçlük atışlardaki isabet başarısı ve kalabalık savunmayı geçen delici dripplingleri...

    rick carlisle oyuncunun bu sene avrupaya gönderilmeyip nba'de dakika alacağını söylemiş... geriye kaldı dünya gözüyle izlemek.
  • beraber çıktıkları 3 antrenmandan sonra jason terry, kendisinin devin harris ayarında bir çabukluğa sahip olduğunu ve çok etkilendiğini söylemiş. yaz liginde de akılda kalıcı bir iki maçı vardı, iyi işler yapması olası.
  • örümcek adam diyorum ben buna. hani olur da ilerde takarlarsa bu lakabı ben dedim diye dönücem bu başlığa.
    neden örümcek adam dediğime gelince, basketbolculuğunu bir kenara bıraktım da o nasıl bir kanat genişliğdir arkadaş insan mısın uzaylı mısın sen ?
    6'1"25 boya 6'9"75 wingspan*. adamın o ufacık boyla draftın bir numarası blake griffin inkinden sadece 3,5 santim kısa kanadı var ki biri point guard biri power forward varın siz düşünün.
  • guadeloupe gibi bir çok ünlü futbolcu çıkarmış fransız sömürgesinde büyüyüp çocukluğunu futbol topu peşinde geçirirken bir gün televizyonda bir nba maçı görmüş ve asıl yapmak istediğinin o olduğuna karar vermiş. iyi ki de öyle yapmış çünkü kanımca devin harris'ten daha yüksek bir potansiyele sahip bu arkadaş . henüz onun kadar patlayıcı değil ama onun kadar çabuk ve harris'in o yaştaki halinden çok daha iyi bir pasör ve ball-handler. yalnız zaman zaman kendini dizginleyemeyip çok savruk oynamakta. bir de o muazzam kanat açıklığı ve ilk adım çabukluğuna rağmen -çoğu atletik fransız basketbolcu gibi - savunma bilgisi oldukça kısıtlı, bunun üzerinde çalışması lazım. her ne kadar taktiksel bir hamle de olsa ilk yılında ilk 5 çıkmaya başlaması ona gereken değerin verileceği anlamına geliyor. iyi yerlere gelecek bu arkadaş iyi.
  • 27 mart 2010 dallas golden state maçı nda 9/11 üç sayılık isabet oranıyla oynayıp rakip potaya 40 sayı göndermiştir. ***
  • 2006-2009 yılları arasında 3 yıl boyunca erman kunter koçluğunu yaptığı cholet basket'te oynamıştır.
  • d-league e gönderilmiştir an itibariyle.
  • soyadını söylemeye bayıldığım maverick.
  • yeni sezona ringlerde hazırlanan basketbolcu.

    http://tr.eurosport.com/…oks_sto3396681/story.shtml
  • euroleague 2015-2016 sezonunda sig strasbourg forması giyecek olan 1988 doğumlu fransız oyun kurucu.

    bu sezonun yıldızlarından biri olmasını bekliyorum, ilk maçında da epey etkiliydi.
hesabın var mı? giriş yap