• palmerias'ın 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusudur.

    son derece yetenekli ve muhtemelen palmerias'da da ocak ayını görmez ve bir avrupa klubüne transfer olur, sonra 32 yaşında da 8 milyon euro verir alırız.

    bugün topu görse bomba diye karakola götürecek oyunculara çuvalla para veriyor olmamız da bunun net bir göstergesi.

    kaldı ki bundan bir tane yok, onlarca var dünya piyasasında ve çok uygun fiyatlarda takıma katılabilecek cinsten, fayda sağlanabilecek ve iyi rakamlara satılabilecek cinsten

    klüp başkanları bunları bilmiyor mu peki ? bal gibi de biliyorlar fakat bunlar düşük fiyatlı oyuncular olduklarından komisyon cukkalayamıyorlar o da işlerine gelmiyor haliyle.

    klüplerin gelecekleri, harcanan milyon eurolar, milli servet falan kimin zikinde olur abi, herkes kesesinin derdinde...
  • son derece potansiyelli, diri kanat oyuncusu. takip ettiğim maçlarda daha çok 4-3-3'ün sol tarafında oynatılmıştı. çapraz koşularla rakip savunmaları zorlayan bir tarzı var. ters ayakla içeri kat etmede de başarılı. boyuna göre hava toplarındaki becerisini artırması kendisinin önünü daha da açar.

    atletico mineiro'da kiralık oynamaktadır. palmeiras'ın oyuncusudur.
  • zeki uzundurukan'a göre fenerbahçe ilgileniyormuş. comolli bağlantılarını araya koymuş alex de devredeymiş. kaynak uzundurukan olduğu için ne kadar güvenilir siz karar verin artık.
  • eğer bu adam fenere gelirse muhtemelen lig tarihinin en iyi transferi olur. inanılmaz bir fizik kapasitesi var ve tam bir premier lig topçusu. turkiyede de büyük iş yapar.

    10 milyonun altında bir bedelle bize bırakmaları zor ama olur da alırsak wilshere transferini bize unutturur çok rahat 20 milyon üzerinde bir fiyata okuturuz.
  • ilk defa 3 haneli numaraya* sahip forma giyen futbolcu görmemi sağlamış şahıs. kendisini palmeiras'ta taşak oğlanı yaptıkları video can sıkıcı.
  • takım arkadaşların bu adama baya emmeli gömmeli şaka yapmasından sonra başka takıma transfer olup şakacı arkadaşlarına 2 enfes füze geçirdiği rivayet edilir
  • kimsede neden oyle bir olay yasadigini yazmamis.
  • 2017'de yaşadığı olayın sebebi sonraki maça teknik direktörünün yedek başlatacağını söylemesi ile antrenmanı terk etmesiymiş. bu tavrı felipe melo'nun başı çektiği takım arkadaşları tarafından saygısızca bulunduğu için domaltılmıştır.
hesabın var mı? giriş yap