• biraz sanata ilgi duyan bu konuda düşünen biraz da inceleyen hemen her bünyenin farkına varacağı ya da en azından inkar edemeyeceği bir realite.

    bu konuyu sadece bir iki örnek verip kapatabilirdim ama bu böyle geçiştirilebilecek bir konu değil malesef. bu ciddi bir sorun. gül gibi barok dönemini sona erdirip böylesine irenç konuları işlemeye gerek var mıydı for god sake. koca barok bu tablolar için mi giderek terk edildi acaba. lafı uzatmayacağım çünkü bu iğrençlik üzerine düşünmek benim midemi bulandırıyor bir iki dakikadan sonra.

    direkt dönemin en "meşrep" kadınını sizlere takdim ediyorum.buyrun.

    hanım kızımız gördüğünüz gibi rokoko'nun vazgeçilmezlerinin ortasında yani doğanın, çalının, çırpının, çimin ve ormanın içinde salıncakta bizzat eşi tarafından harika bir ambiyansın içinde sallanmakta iken çalıların arasına gizlenmiş haysiyet ve şeref yoksunu ırz düşmanı bir lavuk ile adeta flört ediyor eteğini kaldırmak suretiyle. yazıklar olsun ya midem kalktı yemin ederim.

    diğer bazı örnekler;

    kimse bu kadının sadece köpekle oynadığına beni ikna edemez. bir köpekle bu şekilde oynanmaz!

    3

    4

    bunlar bir de en normale yakın resimler. bu tablolar dışında yüzlerce gereksiz nudity içeren manasız tablo da var ama bunlara hiç değinmek istemiyorum bile. resmen barok'un kuyusunu kazdılar. tıpkı kaliteli sözlük başlıklarının yerine sex içerikli başlıkların daha popüler kalmasıyla rokoko barok'un mezarını kazdı. yazıklar olsun.
hesabın var mı? giriş yap