• olm nerenin ponçiğisiniz siz ya..

    olmayacak olandır.

    olursa da yediklerine içtiklerine dikkat etsin sayın yavaş ve imamoğlu, hatta yemesin/içmesinler bir şey. oruçluyuz biz desinler.
  • hayallerde yaşıyor bazı ibneler. artı çağırsa bile gitmemeliler. tebrik makamda yapılır. buyursun gelsinler makama, karşılanır, ağırlanır.

    edit: @kaplan007 uyardı. "cumhurbaşkanı makama gitmez davet eder" dedi.
  • adam çağırmaz
  • bırakın saraya davet etmeyi, birisini kayyımla, diğerini seçim tekrarıyla ekarte edecek. yandaş basının şahin kanadında ''bu seçimler tekrarlanmazsa halk cevabını çok kötü verir'' minvalinde köşe yazıları ve yorumlar paylaşılıyor. sanıldığının aksine bu süreçten rahatsız olan tek bir cumhur ittifakı seçmeni yok, biz yine kendimizi kandırıyoruz akp böyle yaparsa halktan tepki alır vs. diye. kendi tabanı ekonomik problemleri de, doların yükselmesini de, hatta elektriğe yapılan zammı da ekrem imamoğlu ve mansur yavaş'a bağlıyor ( şaka değil, imamoğlu seçildiği için elektriğe zam geldi diyen yandaş yazar var). ben erdoğan'ın ortalama 2 hafta içinde istanbul seçimlerini iptal ettirip ankara'ya da kayyım atayacağını düşünüyorum. yazdıklarım nedeniyle linç etmeden ve aktroll diye suçlamadan önce mevcut girilerimi okursanız sevinirim.
  • 100 metre civarına bile sokmaz onları çok beklersin
  • daha once imamoglu'nu etmisti basari dilemek icin.

    simdi de tebrik icin eder, bundan daha dogal birsey yok.

    diyecegim, ama bir gulme geliyor.

    bence suan ici kan agliyor, zaten birkac gundur de ortalikta gorunmuyor, deniz baykal'a bagladi reyis. o da 3-5 gun ortadan kayboluyordu her secim sonrasi.
  • şaka gibi bir başlık. sırf muhabbet açmak istiyorsan daha farklı malzemeler mevcut. çağırma ihtimali yüzde 1'in altındadır.
hesabın var mı? giriş yap