• ocak ayı içinde lanse edilmesi beklenen galaxy a5 telefonunun en yeni modeli. galaxy a5 2016'dan oldukça farklı bir yapıya sahip:

    (bkz: http://www.teknovudu.com/…nin-videosu-ortaya-cikti/)

    telefon s7'yi andırıyor. gövde önceki a serisi telefonlardaki gibi yine metal. yuvarlatılmış kenarlarıyla telefon gayet ince ve şık duruyor. 1080p, 5,2 inch super amoled ekran, 3 gb ram, 3000 mah pil ile gelecekmiş.
  • fiyatı 1800-2000 sekmesinde olursa satılmayacak bir cihaz olur şayet donanım olarak s7 edge'ten düşük özelliklere sahip cihaz.

    şuradan gözlenebilir karşılaştırması http://www.phonearena.com/…7-edge/phones/10297,9818
  • xiaomi diye bir çin firmasının dünyanın en iyi f/p telefonlarını ürettiğini bilmeyen suserlerin kesinlikle bakmaları gereken telefon.

    xiaomi'nin ürettiği telefonları merak edip bakmak isteyenlere hizmet: gsmarena
  • 2016 olanını şirket 1 hafta önce verdi. keşke biraz daha bekleseymiş :/ tavsiye eder miyim sorusuna cevabım iste. kısmen evet
  • hepsiburada'da 2199 liraya satışına başlanmış telefon.

    türkiye fiyatı çok fazla. dolar karşısında liranın değer kaybetmesiyle fiyatının yüksek olacağı tahmin ediliyordu, ancak bu kadar da fazla olacağını sanırım kimse tahmin etmiyordu.

    (bkz: http://www.hepsiburada.com/…u0-r_rzk9q7yaapvy8p8haq)
  • fiyatı çok fazla olan telefon. bunda doların etkisi olduğu kadar orta seviye bir telefona eklenen gereksiz özelliklerin de etkisi oldukça fazladır. bir çok markanın amiral telefonlarında dahi bulunmayan ip 68 sertifikasını bu telefona neden koyarsın? sanırsın ki her insan evladı suyun altına girip fotoğraf çekiyor.
    şunu da belirtmek isterim; tasarım olarak 2017 a serisini beğenemedim bir türlü. bu yorumu fotoğraflara bakarak değil mağazada inceledikten sonra yapıyorum. naçizane görüşüm 2016 a5 hem tasarım, hem f/p olarak 2017'den daha iyi bir seçenektir.
  • batarya performansında piyasanın en iyi telefonlarına fersah fersat fark atmış telefondur.

    http://www.phonearena.com/…-a-battery-beast_id90880

    arkadaşım babasına aldı telefonu, kendisi telefondan okey plus oynayan bir baba ve bu şekilde 2 güne kadar kullanabiliyormuş telefonu şarj etmeden

    (bkz: bir arkadaşım ekolü)
  • açılın, taze kan geldi. her ne kadar bu konularda geek olmasam da bu telefonu almayı düşünenler için yardımcı olabilecek birkaç açıklamam var.

    öncelikle ios'tan android'e yeni geçiş yapmış biri olarak söylemeliyim ki; telefonun arayüzü çok güzel ve rahat. eşşekten inip ata binmek tabiri bu telefon için cuk oturuyor.

    a3'e nazaran daha geniş bir ekrana sahip fakat bu tek elle kullanımlarda sizi yormuyor, alışkanlığa bağlı olarak sevmeye başlıyorsunuz. benim elim büyük, o yüzden kafam rahat.

    tasarım aşmış, edge gibi hafif yassı kenarlarıyla ve köpekbalığı solungacı şeklinde duran hoparlör çıkışlarıyla artık iphone karizmatikliği rüyası sona ermiş gözüküyor. orijinal şeffaf kılıfıyla kullanıldığında bir sıkıntı yaratmıyor. kesinlikle cam koruyucu takmayın, piyasada satılanlar sıçmık gibi.

    şimdiye kadar hiç android cihaz kullanmadım fakat bu telefona has olarak geliştirilmiş ve beni kendine hayran bırakan birkaç özellik var. always on display seçeneği mesela. eskiden kullandığımız nokia telefonlarda ekran koruyucu olarak saat ve tarih olurdu hatırlarsanız; heh onun tıpkısının aynısını bu telefona uygulamışlar. saat başına bataryadan kullanım istatistiklerinde şu an veri sonucunu göremiyorum fakat bataryayı pek yemediği aşikar.

    bataryası tam tamına 2 gün gidebiliyor, ben yoğun şekilde instagram, messenger ve snapchat kullanıyorum, bu durumda 1,5 gün sonra batarya %10 civarlarına düşüyor. bu çok iyi.

    kamerası önde 16 mp ve arkada 16 mp olmak üzere yüksek donanımdan oluşuyor. arka kamerada optical image stabilization olmasa da çektiği videolar kullanılabilir nitelikte. ön kamera ise suratınızdaki tüye kadar keskin sonuçlar elde edebilmenize olanak sağlıyor. * bu da gsmarena kamera test sonucu. arka kamera f1:1,9 diyafram aralığında. yemek bloggerı, instagram fotoğrafçısı veya gezgin iseniz bu bulunmaz bir nimet.

    fiyat belki türkiye şartlarında pahalı olabilir. ama kesinlikle alınabilecek bir telefon der geçerim.
    gold rengi almayın çin kerhanesi gibi, siyah rengini alın.
  • gereksiz pahalı bir telefon
  • telefonla ilgili tek bir sıkıntım var o da telefonun mallığı mı benim mallığım mı çözemedim.

    cebimde arama geldiğinde telefonu cebimden çıkardığımda %90 oranında meşgule vermiş oluyorum.

    benim mallığım olsa bir önceki telefonumda da olurdu ama onda böyle bir istatistiğim yok. anlamadım !?
hesabın var mı? giriş yap