• 16 haziran pazar günü 4 farklı parkur ve mesafede düzenlenecek olan patika koşu yarışı.

    sabah kahvaltısını yapmış elinde çay ile koşmak isteyenler için düzenlenecek olan sapanca gölü koşusu 6k,
    sapanca doğa koşusu 13k,
    ng sapanca orman koşusu 40k,
    sapanca ultra koşusu 60k,

    40k da koşacağım. patika koşmanın asfalttan daha zor olduğunu kabul edersek, maratondan daha yorucu olduğu bir gerçek çünkü 1.400 irtifaya çıkılacak ve toz toprak içinde koşulacak. pazar günü koşacak olan bütün herkese şimdiden başarılar, 60k koşacaklara ayrıca başarılar.

    sapanca ultra
  • maraton için tayt giymeyin, döverler.
  • 2016 yılındaki 30k koşusunda su rezaletinin yaşandığı, 14. km istasyonundan sonraki istasyonlardaki görevlilerinin standları kapatıp gittiği, 16 km tırmanış boyunca 1 damla su bulunamayan, jandarmanın acıyıp 4x4 araçla koşuculara su taşıdığı koşudur. 112 aranmak üzereyken jandarma yetişmiştir ancak kişi başı 0.5 litre pet şişe verebilmiştir.
  • bu sene 13k koştuğum etkinliktir. ilk 4-5 kilometresi göt çatlattı, sonrası tatlı bir eğim ve düzlük. seneye kısmet olursa 21k denemek istiyorum.
  • 12 haziran 2022de 13k parkurunu tamamladığım yarıştır.

    start verilene kadar yağan sağanak yağmur startla birlikte bir anda kesildi ve yarış başlayana kadar duyduğum pişmanlık ilk kilometreyi tamamlamamla birlikte geçti. ciddi miktarda yol parası harcamama rağmen mutlu ayrıldım. benim gibi sık bitki örtüsüyle kaplı dar patikalarda koşmayı seviyorsanız kaçırılmayacak bir parkur. seneye antrenmanlı olursam 21k parkurunu koşacağım.
  • bu sene koştum. aslında 23.8k olan ama resmi olarak 21k geçen yarıştır.

    organizasyon vasat.
    işaretler yeterli değil.
  • yarış sonunda zorunlu malzeme kontrolü yaparak gönlümü kazanmış organizasyon. neydi öyle, zorunlu malzeme ve çantalarla koşuyorduk, millet malzemesiz koşup avantaj sağlıyordu.

    edit: yapılan kontroller sonunda malzeme eksiği olan koşucular diskalifiye edilmiştir. tebrik ediyor, devamını diğer organizasyonlardan da bekliyoruz.
hesabın var mı? giriş yap