• ramazan münasebetiyle 30 tl ye sınırsız iftar menüsü sunan işletme.
    gittik, gördük, yedik... 10 üzerinden 3 alır...

    gitmeyi düşünenlere izah edelim:
    e-5 cennet şubesindeki geniş menüyü görünce iftar yapalım dedik. "tatlı sadece şu var, ana yemekte sadece bunlar var" demesinler diye, menüde kısıtlama olup olmadığını ısrarla sorduk, yok dediler.

    iftara yakın garson geldi. "efendim fix menü uygulaması yapıyoruz. önden çorba, ardından ara sıcak, ardından karışık ızgara ve tatlı veriyoruz" dedi. fix kelimesine takılmakla birlikte uyar deyip birşey demedik.

    masada 2 kişiye 1 tabak salatadan başka serpme olarak sadece az miktarlarda hurma ve tulum peyniri vardı.
    mercimek çorbası geldi, gayet güzeldi..
    ara sıcak 1 adet sigara böreği geldi. sanırım bir önceki günden kalanlar ısıtılmıştı..
    her 2 kişiye 1 tabak olarak sunulan karışık ızgara adı altında bol tavuk parçalı, 2 parça kuzu şiş ve 2 köfte geldi. çoğu yanık durumda olan ızgaraları ayıklaya ayıklaya yemeye kalksakda başarılı olamadık. garsonu çağırıp memnuniyetsizliğimizi ilettik ama pek sallamadı. kırmızı et çeşitlerinden herhangi birini getirmesini istedik ama olumsuz yanıt aldık. köfte getirmeye çalışan garsonu biraz daha sıkıştırınca kuzu şiş getirebileceğini söyledi. razı olduk, adam başı 4 parçadan oluşan kuzu şiş geldi.
    tatlı olarak künefe ve sütlaç söylendi. ikisi de başarılıydı.
    türk kahvesi istendi.. çok kötüydü.
    hesabı ödeyip hızla uzaklaştık.

    yemek süresince yan masalardaki homurdanmaları ve geri gönderilen tabakları gördük..

    şimdi "30 tl ye ne bekliyordun" diyenler olabilir. bu işletme dün açılmış adı sanı belli olmayan bir yer değil.
    güvenip eşini dostunu yanına alıp gidiyorsun, sonu hüsran...
  • sisli subesinde, hem salon, hem kasa, hem de mutfak personelinin yasları varmis gibi bir suratla hizmet verdigi mekan.
    siparis verirken neredeyse ozur dileyecektik onlari yordugumuz icin.
    bahcemdeki yeni dogum yapmis kedi icin ayirdigim bitirilememis etleri de masadan tuvalete diye kalktigimizda cope attilar.
    sordugumuzda da orali olmayip, birbirlerine cemkirdiler.

    yanindan gecmeyi bile dusunmuyorum artik.
    cenaze evine gidillmis hissi yaratiyor insanda.
    ne gerek var. bir dolu guleryuzlu hizmet veren isletme varken.
  • kokorecini deneyerek hayatimda ilk kez bir restouranta 10 uzerinden - puan verdim.resmen lavas icinde komur getirdiler soyleyince de aa oyle mi gibi bir ifade takindilar.
    yanindan gecmeyin.
  • işkembeciye mi gittim nusret'e mi gittim anlamadım.bu ne mahşeri kalabalıktır arkadaş.gecenin bir vakti deliler gibi kalabalık giriyor ve çıkıyor.çeşitli çorbaları ve kokoreci ile ünlüdür,yirmidört saat açıktır.çorbalar eh,kokoreç tırt.deliler gibi ciro yapan bir işletmenin ssk ödememek için özbek gençleri it gibi çalıştırmasının iki sıkıntısı var;işsiz oturan türk gençlerinin ekmeğini elinden alıyorlar,ssk ödemeyerek yasayı çiğniyorlar.bu açgözlülüğü bırakın,kendi insanınıza ekmek kapısı açın,verginizi ödeyin.
  • ortalama bir kelle paçaları var 20 lira, ortalama altı kuzu dürümleri var 22 (ya da 24?) lira. dün mecburiyetten girdik açıkcası.

    bir de 4 lira kuver parası alıyorlar. bu nedir aga? zaten fiyatların gayet şişirme.

    konu 4 lira değil, menüde falan yazmayan bir şeyi geçirme çabaları. asla gitmem bir daha.
  • şişli'de bulunan en eski* ve nezih salonlardan biri "burası dışında başka yerde işkembe içemiyorum" diyenleri de görmedim değil.
  • (#24958495) numaralı entry e tamamen katılıyorum. özellikle başakşehir yolu üzerindeki şubesini an itibariyle deneyimledim. servis berbat, yemek idare eder, hizmet sıfıra yaklaşık memnuniyet 10 üzerinden 3. efendim 8 porsiyon yemek söyledik bunlardan birinde tavuk kanat demiştik, şiş geldi neyse dedik. et suşi diye ceddarlı füme et vardı söyledik gelmedi hiç gelmedi, mumbarın pirinçli mi bulgurlu mu olduğunu sorduk bulgurlu dedi, pirinç bulgur karışık geldi. prosiyonların biri ise diğer kişiler yemeği bitirdikten 25 dakika sonra geldi. bu bekleme sırasında garsona kuşbaşı nerde diye sorduğumda pide çıkıyor dedi ki biz pide söylememiştik.
    gececilere hizmet verdiklerinden mi böyle garson seçiyorlar bilmiyorum, ama ayık kafayla çekilecek çile değil.
hesabın var mı? giriş yap