• hollanda orijinli bir spor giyim markası. daha çok street wear tabir edilen kategoriye yönelik koleksiyonlar hazırlar. ününü tasarladığı renki ve fonksiyonel montlara borçludur. 1997 yılında arat tekstil lisans anlaşması yaparak bu ürünleri türkiye'de üretme, ürettirme, satma ve pazarlama hakkına sahip olmuştur. ancak sektörün ve arat tekstil'in içine girdiği kriz sonucu iki yıl sonra marka türkiye pazarından çekilmek zorunda kalmıştır. yazık olmuştur.
  • bazı ürünleri polo garage mağazalarında bulunabilen, zara'ya ve diesel'e rahatlıkla rakip olabilecek bir koleksiyona sahip olan hollandalı giyim markası. amsterdamda pek çok magazada ürünleri görülür.
  • nişantaşı'nda city's karşısında ki mağazaları ile tekrar türkiye'de olan marka.

    fakat ısrarla ilk kez türkiye'ye geldiklerini belirtiyorlar. o zaman benim 1996 yılında carousel'de mağazanızdan aldığım mont neyin nesi dedim. şaşırdı, ben böyle biliyorum dedi sonra döndü gitti ilgilenmedi.
  • fiyatları türkiye şartlarında çok fahiş
  • hiçbir özelliği olmayan dümdüz bir triko için 300-400 lira gibi saçma sapan fiyatlar isteyebilen enayiler için birebir marka. mağazadaki en ucuz şey 200 civarı, malların ortalama fiyatı ise 500 civarı. pahalıysa iyidir diyen mallar uğrar buraya herhalde, zira dediğim gibi ürünlerin hiçbir özelliği yok.
  • nişantaşı'ndan sonra bağdat caddesi'nde de bir mağazası açılmak üzere. görkemli vitrinlerini daha sık görebilecek olmak bile sevindirici.
  • bi kac sene once merter'de magazasi olan bir arkadasimin yanina ugradim. gelmisken diger magazalara da bakayim hem de laflariz diye ciktik geziyoruz bunla. neyse girdik bi arkadasinin mekanina bakiniyoruz. yarı klasik giyim tarzı gömlek yelek blazer falan var. sonra gözüme bi yelekle içinde uzun kollu ince keten tarzı bi şey çarptı. gittim baktım bayağı da kaliteli bi şeye benziyor. markasına baktım scotch & soda yazıyor. ılk defa o zaman gördüm. neyse fiyatı da ikisinin 70 tl falan. 50'ye bağladı bizm arkadaş çıktık. kaliteli bi şey olduğundan çok emindim lakin 300-500 civarı satış yaptığını bilmiyordum. demem o ki, şu tekstil sektörü çok çetrefilli. tonla para verip aldığımız eşyaların imal edilme fiyatıyla satış fiyatı arasında aşırı fark var. biliyorum imaj yonetimi satış stratejisi vs...
  • ankara panora avm'de magazasi olan giyim sirketi. calisanlari cok matrak, urunleri kaliteli fakat fiyatlar biraz tuzlu. murat boz, beren saat ve bi' cok unlu kisinin alisveris yaptigi markadir.
  • fransız, sarışın, al yanaklı, şişman, zengin aile çocuğu, kendini beğenmiş veletlerin elit tenis antrenmanlarından sonra anneciğinin elini tutup yağmaladıkları marka.

    eden park ike aynı kulvardadır.
  • erkek gömlek ve sweatleri son derece rahat , kaliteli ve görece şık olan giyim kuşam mağazası.

    ankarada yaşayanlar için panoradaki esas mağazası dışında & style mağazalarındada orjinal ürünleri bulunabilir.
hesabın var mı? giriş yap