• akp'nin %40'a düştüğü 7 haziran 2015 seçimlerinin öncesinde, seçime 7 hafta kala mitinglere başlamış olan akp, 2018 erken seçimine 38 gün kala hala sahaya inebilmiş değil. kayseri'de pek hazırlıklı olunmamış bir miting yapıldı, istanbul'da da parti toplantısı gerçekleştirildi, o kadar.

    bu süre zarfı içerisinde muharrem ince 9 kadar miting yapmış ve halk tv'ye fox tv'ye çıkmış, kılıçdaroğlu 1 adet miting yapmış, iyi parti ekonomik planlarını ve seçim beyannamelerini açıklamış ve meral akşener yakın bir zamanda miting yapacağını açıklamış, karamollaoğlu sivas'ta meydanlara inmiştir.

    hadi hayırlısı.
  • muhalefet ilk defa bu kadar kazanma ümidi yaşarken , erdoğan'dan bekledikleri harıl harıl çalışması.

    ancak erdoğan sanki 3 yıl sonra seçim varmış gibi yurt dışı ziyaretleri yapıyor. belli ki çok önceden planlanan yurt dışı seyahatleri var. seçime kendide hazırlıksız yakalanmış olabilir mi?

    yada kazanacağından emindir.
  • her şey erdoğan'ın istediği gibi gittiği içindir. (bkz: #77039416)
  • insan azda olsa araştırma yapar.
    "erdoğan’ın 13-15 mayıs’ta gideceği ingiltere dönüşünde tempolu şekilde başlatılacak. ramazan ayı göz önünde bulundurularak 15 mayıs’tan sonraki 40 günlük sürede 24 saat esaslı bir kampanya stratejisi izlenecek." araştırmayın sonra zıplayın program 27 nisanda belirlenmiş. kampanya stratejisi 15 mayıs sonrasına planlanmış.
    kaynak - götüm deel
  • biraz gündemi takip etseniz, adam tüm illerde kongre yaptıktan sonra erken seçim kararı aldı muhalefeti hazırlıksız yakalamak için. yarın bi gün bir miting yapar, tüm havuz medyası saatlerce onu gösterir, incenin yaptığı 9 mitingden daha çok ses getirir.maalesef burası türkiye.
  • mantıklı bulur ya da bulmazsınız bilemem ama bence akp muhalefet olmaya oynuyor.

    ekonomik açıdan ne kadar büyük bir dar boğazda olduğunun farkında. özellikle dış siyaset berbat bir halde. bu kadar kötü giden şey arasında her zamankinden fazla kendi ceplerini doldurmak öncelikli geliyor. (son dönemdeki örtülü ödenek harcamalarının mantıklı başka bir açıklaması olamaz.)

    seçimlere fazla asılmadan muhalefet olmaya oynuyor ve seçimler sonrasında hangi parti seçilirse seçilsin ya da kim başkan olursa olsun 2-3 sene içinde bir erken seçim daha bekliyor ülkeyi. işte o zaman asıl "umut"(!) olarak tekrar ortaya çıkmak ve "bak bunlar beceremiyor" imajı ile 2023'e kendileri iktidarda iken girmek istiyorlar.

    ve eğer bu komplo teorisi gerçekleşirse o zaman yaşanacak olan dönüşüm şimdi yaşananlardan daha da acı ve keskin olacak..
  • yarın yenikapı'da kudüs şehitleri üzerinden oy toplayacak. ramazandan dem vuracak, allah bizimle diyecek.
  • ekşi sözlüğün yüzde 70'inin aslında erdoğan'ı sevdiğini gösteren endişedir.
    şimdi burada lanetli olmayayım, fav gelsin diye ağızlarını geleni söylüyorlar.
    özel konuşmalarda öyle olmadığını görüyoruz.
    merak etmeyin reisiniz yol yorgunudur.
    az biraz kendine gelsin buraları malzemesiz bırakmaz. rahat olun.
  • reis ramazan ayının başlamasını bekledi, endişelenmeyin, pazar gününden itibaren aramızda/içimizde olacak.
  • sahadan hiç çıkmamasından kaynaklı inmemedir.
hesabın var mı? giriş yap