• telekinesis özelliği olan ikizlerin dehşet saçtığı filmdir.uzun zamandır izlediğim en ilginç konulu korku filmi ama olmamış be sözlük.harcamışlar güzelim konuyu.

    --- spoiler ---
    kız yüzünden araları açılınca insan bi karmaşa, olay falan bekliyo ama tamda bu sırada yönetmen sıkılıp "öff tamam bu kadar çektiğimiz hadi bağlayalım konuyu" falan diyo herhalde ki film hızlanamadan zoraki bir sonla bitiyo.

    --- spoiler ---
  • vasatin biraz ustu gerilim filmi; onu da alisagelmis gerilimlerden farkli bir konu bulabilmisligine borclu. izlense de olur izlenmese de olur tadinda. "cok gerilim hastasiyim, izleyecek baska da bir sey yok su an elimde" diyorsaniz buyurabilirsiniz; vakit gecirtir. onun haricinde cok da tatmin etmeyecektir.
    imdb linki icin; http://www.imdb.com/title/tt1601475/
  • sıradan bir konusu olmasına rağmen, yönetmenin başarılı çektiği bir film. görüntüler, çekimler, renkler, müzikler ve durağan sahneler insanı tedirgin edici cinsten. filmin sonunda "olmasa da olur" bir de twist eklemişler. neticede süper bir korku filmi denemez. izlemeseniz bir şey kaybetmezsiniz. 5/10.

    --- spoiler ---

    ikizlerin yapmaya çalıştığı projenin ne olduğunu anlamadık.

    --- spoiler ---
  • cins bir film olup korku filmi sevenlerinin izlemesinde hiç bir sakınca bulmadığım yönetmeni antonio negret olan bir kayıttır.
  • ilginç bulduğum film, tuhaf ikizler. aslında daha güzel işlenebilirdi konusu ama olsun bence fena olmamış.

    --- spoiler ---

    bu zamana kadar korku denen duygu çeşitimsini küçüklüklerinde, o da yalnız bir defa tatmış ikizlerin, aynı duyguyu tekrar yaşamak için verdiği psikopat mücadele, çaba. küçükken yaşadıkları bu duygu onlara inanılmaz geliyor ve ilerleyen yaşlarında da hiç tadamadıkları için işe koyuluyorlar. sonunda başarıp, bundan mutluluk duyuyorlar. adamlar korkuyu arzuluyormuş, ıhı.
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap