• bu ikilinin yaptığı programlara güvenmiyorum.
  • tüpçüden mi yoğurtçudan mı?
    allah cezanızı kaldıramayacağınız şekillerde versin zındıklar sizi.
    mahallede tren yapan sözde ahlak bekçisi, pencere muhtarı cahil cüheyla takımını televizyon programlarına çıkarıp hayatlarını izlettiriyorlar.
    türk halkının zihniyle tam gaz taşşağa devam. ama müstehak ya. valla.
  • toplum ahlakını bozduğu için "evlilik programları kaldırılsın" yaygarası yapanlar şimdi ne düşünüyor çok merak ediyorum. sanırım aklı evveller sanıyordu ki evlilik programları kaldırıldığında gündüz kuşağı, bilim ve sanat programlarıyla dolup taşacak, ev kadınları ve yaşlı teyzeler felsefi tartışmalar içine girip toplumdaki konumunu sorgulayacak... eskiden iki kişi çıkıp elektrik alıp veriyor, karşı cinsi dans ile etkilemeye çalışıyordu, haliyle toplumun ahlakı yerle yeksan oluyordu. komşusunu kesenleri, kocasını uyku hapıyla uyutup eve başkasını alanları ahlaksızlığın ne olduğunu gösterip, toplumu doğru yola davet etme amacıyla seyrettiriyorlar sanırım.

    edit: imla.
  • an itibariyle konuklardan canlı yayında dna testi için örnek alınmakta olan program. türk televizyonları daha neler görecek merakla bekliyoruz.
  • annem yüzündem maruz kaldığım gerizekalı program. evlilik programları bitti bu dna boku çıktı. lan gidin polise başvurun niye kendinizi rezil ediyorsunuz tv’de. yoğurtçu bayram ama güzel nick olur. pompacı bayram da olabilir.

    edit: yoğurtçu babası çıktı
  • yetkililerimiz televizyonlara çıkıp ta... bacımıza kaymak lazım değildi.. o sadece yoğurt istemiştiiiii.... işte bunlaaaarrr.. demiyor... ki anlamıyorum... baş örtüsü ise var... hayır kocası da kadını boşuyor ve tazminat istiyor... kadın yandı yani... yetkili makamların mahallede yarı çıplak ve deri pantolonla yoğurt satan ve edepsizce "kaymakkkkk... lııı yoğurt lazımmm mııı" deyip bacılarımızı baştan çıkartılmasına seyirci kalmayacaklarına eminim. dna testi ucuzlatılsa ve tüpçü-sütçü-yoğurtçu gezen yerlerdeki çocuklara yapılsa ortalık süper karışır şerefsizim. gel de hatırlatma: "bir de bize marjinal derler"..
    ablalara kaymak lazımsa, yoğurtçu emre amade...
hesabın var mı? giriş yap