• üst edit: başlığı açan kişi terk-i diyar eylemiş ve başlık başıma kalmış. şu an böyle iğrenç bir başlıkta ilk yazı bana ait olduğu için utanıyorum. en azından gayri milli mezopotamya eşeklerine rağmen ekşi'de de vatansever - milliyetçi insanların olduğunu da göstermek adına yazımı silmeyeceğim.
    silinen ilk yazıyı görmek isterseniz, buyrun buradan
    ...

    vatan, uğruna her şeyini feda edebileceğin kutsal bir değerdir. evet vatan sağ olsun. vatan sağ olsun ki kalleşler amacına ulaşamasın!

    bu bir goy goy falan değildir. tanımlama çok çirkin. asil ve dik bir duruştur. herkes anlayamaz, hazmedemez.
  • vatan uğruna her şeyini feda edebileceğin kutsal bir değerdir diyebilmek için evvela eşini, aşını, işini, dostunu, oğlunu, babanı kaybetmiş olmak gereklidir. bu tür büyük kayıplar vermemiş insanların böyle büyük laflar edebilmeleri kof milliyetçilikten öteye gidemez.
  • o goygoy biryerine girsin emi. milletin canı yanmış, sığınabileceği manevi bir yuvası var en azından kültürümüzde. bırak en azından adamın aklını kaçırmasına engel olacak o dalı kalsın.
    adam çocuğunu eşini yakınını kaybetmiş, vatan sağolmasa en azından o kavrama inanmayan bizler olmasak ne kalacak elinde milletin.
  • "vatan her şeyini feda edebileceğin kutsal bir değerdir." diyenlerin ortak özelliği vatan için henüz herhangi bir şey feda etmemiş olmalarıdır.
  • maalesef ki 2 gün sonra bu masum bebek ve annesinin ismini unutacağız. ateş düştüğü yeri yakar. o yüzden öncelikle insanları yaşatmayı becerelim insanlar sağolsun ki vatan var olsun
  • net olmak istediğim: vatan haini piçlerin anlamlandırmakta zorluk çekeceği goygoydur.
  • milliyetçilikten vurmaya çalışan arkadaşlar olayı tam anlamamış sanırım. arkadaşlar mustafa kemalin vatanında değiliz.
    pkkdan oy koparabilmek için rekor sayıda mehmetçiği göz göre göre şehit eden bir şahsın elindeyiz.
    senin kutsal dediğine ülkenin en yetkili makamı parçacık, adacık, kelle, ayyaş, enkaz diyor. sen istediğin kadar maneviyatla kendini gazla sonuç ortada. baştaki terörü durduramadıktan sonra bununla değil evladının eşinin acısını dindirmeyi kalleşleri bile ürkütemezsin artık.
  • türkiye de bazı tabuların artık değişmesi lazım, vatan sağolsun tamamen bir kılıf, bir kaçıs cümlesi
  • vatansiz orospu cocuklarina dert olmustur.
    tanim:tanim manim yok aq
hesabın var mı? giriş yap