• "30 dakikada arabanızı satın alıyoruz" sloganıyla yola çıkan uluslararası bir site. ama daha 2 hafta önce 23.500'e aldığım 2007 model honda arabam için 14.690tl fiyat çekiyor, ki buradan baya bir "ölücü" olduklarını anlıyoruz. acil nakde sıkışık olan ve araba satışıyla uğraşamayacaklar için mantıklı bir seçim "belki" olabilir. ama bunun dışında "olmamış" diyoruz.

    web sitesi
  • ne ayak dediğim site. araba öyle fiyat verdi hadi satalım diye mi satılır. bir satılık ilanı yazmadan.( lpg'si ruhsata işli gibi ayrıntılarla dolu olan.) baktın satılmıyor araba pazarına çekip millete kız gibi araba abi, yakmıyo kokluyo kokluyo, bir bin sen de anlarsın tarzı cümleler kurmadan, pazarda arabana bakıp nesi var abi arabanın diye sorduklarında " bel altı boyalı kardeş, bi kaç yerinde de lokal boya var" demeden. en önemlisi pazarlık sünnettir deyip tuttuğun eli 10 dk sallamadan araba mı satılır deyip içime hiç sinmediğini belirtmem gereken sitedir.
  • piyasa değeri yaklaşık 55.000 lira olan 2013 model benzinli opel insignia'ya 82.935 lira fiyat biçen site. şimdi böyle hesap yapıp satmaya götürünce 50.000 lira fiyat verirlerse orayı yıkarlar diye düşünüyorum. neyse ki arabam olmadığı için rahat.
  • 2008 yılında 28 bin liraya alınmış megane 2 sedan için 30.114 lira teklif eden değişik bir mecra.

    şu fiyatları teyit eden biri olursa satalım arabaları bu fiyatlar kaçmaz gibi duruyor.
  • ya ölücü ya da honda'ya gıcık site.

    2011 model 60.000 km'de beyaz renk honda civic premium'a 32.700 fiyat çektiler. ulan bunun 3 parça lokal boyalı hasar kaydı olanı bile piyasada minimum 35-37.000 arası gidiyor len.
  • 2011'de 29bine aldığım ford fusion 1.4 dizel araç için (50k km) 57bin önermiş sitedir. tabi varsayımları varmış hesaplarken:

    feragat
    size online değer tespiti sunmadan önce yaptığımız varsayımlar şunlardır:
    1) türk teknık özellıklerıne sahıptır.
    2) bir sigorta iptalnamesi olmamış ve özel kiralama, kiralık araç, sürüş dersi ve polis aracı olarak kullanılmamıştır.
    3) boyası orijinaldir ve iç ve mekanik hasar dahil olmak üzere, hasarı bulunmamaktadır.
    4) çalışmaz veya trafiğe çıkamaz durumda değildir.
    varsayımlarımız geçerli değilse, nihai teklif online değer tespitinden farklılık gösterebilir ama biz her otomobili satın alıyoruz. garantili.
  • milleti ayağına çağıran yeni nesil galerici.

    25bin liralık aracıma 37bin fiyat çekip randevu al diyor. gideceğim ayaklarına 18-19!a kapatmaya çalışacaklar amk..
  • son sahibi olunan araçlar için elinden gelecek bir şey olmadığını düşündüğüm sitedir.
  • (bkz: böbrek.avi)
  • aracın ederinin %75'ini teklif ediyorlar. sahibinden'e %10 altına koysan değil yarım saat 2 dk'da satarsın. batar bunlar. net.

    edit: kara para aklamıyorlarsa, ben de bir şey bimiyorum. bu da net.
hesabın var mı? giriş yap