• trabzonspor’u satan şenol güneş değil tff eliyle hakkını yiyen, başındaki adamın bir tek sözüyle aziz yıldırım’ı aklayan iktidara oy veren trabzon halkı, trabzonspor taraftarıdır. seçimleri boykot edersin, o kupa için gerekirse takımı ligden çekersin, taraftarı olarak maçlara gitmezsin. bütün yasal protestolarını yaparsın sonra şenol güneş bizi sattı dersin. adam senin takımını şampiyon yaptı ama sen taraftar olarak kupaya sahip çıkamadın.

    adım gibi de eminim bu sözü söyleyenler gidip stad açılışında aziz yıldırım’ı aklayan adamları avuçları patlayana kadar alkışlamıştır.
  • trabzonspor'da 15 yıl oynayıp 6 şampiyonluk kazandıran bir adama 17 yaşında bir çocuğun trabzonluyum demeyeceksin demesi. (bkz: ironi)
  • çomar turnusolü bir olay daha. malzeme bu olunca ne yapacan???
  • şenol kadar pislik bir adam daha görmedim.aziz reyize bile çirkef diyenler şu adamı incelesin. efendi sekiztaşın çapulcu teknik direktörü,
    kendi örnek bir adam olmadığı için sporcularda onun yolunda ilerliyor.
  • şenol güneş, iyi bir teknik direktör. kişiliğini seversin sevmezsin o ayrı. böyle bir olayda tartışması yersiz.
    ama olayı fenerbahçeye bağlamak yersizdir. ortalığı germekten başka bir işe yaramaz.
    ve maalesef fenerbahçe kompleksidiye bir şey var.
  • burak yilmaz galatasaray ile sampiyon oldugunda "ilk kez sampiyon olmadim" diyebilmisti mesela. senol hocam ise diyemedi, cunku ayni donem atla sike yapan besiktas'in basina gecti.

    bir de, hocam fener'le ne alakasi var? ergen taraftar de gec aq.
    niye galatasarayli degil de fenerli hem?
  • hocanin bu fenerbahce olayini ,icinde bir sekilde cözmesi lazim.
    orada edilecek bir cok laf varken fenerbahcelidir bunlar seklinde bir ifade hos olmadi, bunu bir besiktasli olarak söylüyorum.
    kaldi ki o bebelerin hocanin trabzona kattiklarindan hic haberi yok o kesin, ama en zayif noktasi artik hocanin bu, herkes biliyor, fenerahce ve trabzon. bakalim aksama ne olacak.

    aksam derken (bkz: 5 mart 2018 trabzonspor beşiktaş maçı)
  • trabzonlu çok tanıdığım var, o çocuklardan ''ilk şampiyonluğunu orda yaşadın sen'' gibi ezikliğini çığlığa vurmuş, geçmiş, gelecek umarı olmayan madde bağımlısı kemik yaşı 26, kafa yaşı henüz 13 te kalan çocukları ve sancılarıda var maalesef çok üzgünler. trabzonlu atarıyla, trabzon ortamında yeni nesilin çekilmezlik seviyesi buralara çıkabiliyor demekki.

    şenol hoca öğretmen olduğu için muhattap almış
  • polise, ‘bunları buraya sokmayacaksın’ dedikten sonra bir anlık düşünen şenol güneş’in;
    ‘ulan şimdi bu trabzon halkı bu lafımdan dolayı beni linç eder, en iyisi çevireyim’ diye düşünmesinin ardından,

    ‘bunlar ne trabzonlu ne beşiktaşlı, bunları buraya fenerbahçe gönderiyor’ şeklinde manevra yapması ile sona eren hadise.

    aç parantez ( ahmet özal – babamı fenerbahçe öldürdü capsi ) kapa parantez.
  • sıyırmış bir teknik direktör beyanıdır. kafayı fenerbahçeyle yemiş bjk takım hocasıdır. o konuyu oraya nasıl bağladın sen şenol ?
hesabın var mı? giriş yap