• seri eksi oy veren ibne'nin kısaltılmışı.
  • (bkz: tanısan seversin)

    viop trader.
    herbokolog.
    elektrikçi.
    mühendis.
    bilirkisi.
    harmonik uzmani.
    matematik sever.
    grafik analizor.
    hoca.
    dansçı.

    ağzı epey bozuk.

    bir de mesajları bırakın cevap vermeyi okumuyor bile. önemli bir şeyse gün aşırı atarsanız gözüme çarpabilir. gozune carpan sey onemsizse ve gun asiri mesaj attiysaniz, giyabinizda sover ve engeller.

    bir de galatasarayli ve buraya gelip kim lan bu lavuk diye buraya bakan makul kardeslerimden yazdiklarim icin ozur diliyorum. zira bir cesit gs taraftarindan tiksinti duyuyuorum. etkilesim almak da zerre sikimde olmadigindan beni engellemeleri icin ara ara gidip basliklarinda trolleme denemeleri yapiyorum. kendim engelleyerek yetisemedim cunku. besiktas'i cok seviyorum ve gelip basliklarda kucuk takim, serefli ucuncu, bilmem kimin yancisi yazan insanlarin fena olmadigim bir konuda benden tek bir harf ogrenmesini istemiyorum. olur da bu kisiler engelden seker benim yazdigim bir seyden bir kurus kazanirsa kursagina takilmasini diliyorum.

    caylaklardan mesaj alimim kapalı. çünkü mesajla küfür ettiklerinde sözlüğün bir yaptırımı yok ve siz de onlara ederseniz sizi çaylak yapmak gibi bir dirhem zeka kırıntısı içermeyen bir kuralları var.

    twitter'da borsa paylasimi yapmiyorum (sozlugun garip hareketleri nedeniyle bunu degistirmeyi dusunuyorum). telegram ya da whatsapp grubum yok. uyesi oldugum da yok. olmayacak da. eger boyle bir yerde beni gorurseniz bilin ki ben degilim. reklam, isbirligi vs diye mesaj atmayin. ilgilenmiyorum.

    nerden başlanır
    #160129258
  • paralı ya da gönüllü çalışan aktroll
  • sonradan öğrendi ki, hellnar isimli bu salak muhalif düşünceli yazarların başlıklarına gelip akp’li, aktroll yazıyormuş. ne türlü denyoluklar göreceğiz dur bakalım.
  • eskilerden bir yazar.
  • zeki olduğunu düşündüğüm yazar
  • #150332404

    şu sebeple sözlükte yazmayı bırakmıştır. eskilerden başlayarak entrylerini kaldıracaktır. favorilediğiniz, referans aldığınız entry varsa kayıt altına alınız.
    not:
    seçim öncesi dayanamadım döndüm. ama yaptığınızı unutmayacağım ibneler.
  • solventh -> seovi: (#156992787) her emlakci isteyince zorla oluyor kardes.

    22.09.2023 23:49 onu adamın evinde bedava oturmaya çalışıp insanları böyle yollara sürükleyenlere anlatacaksın koçero. ben bir kişiyim, her emlakçının sorumluluğunu taşımıyorum.

    23.09.2023 14:16 ... solventh -> seovi: boş boş konuşma koçero. herkes isteyince zorla oluyor işte. nokta.

    23.09.2023 16:39 ya hadi sağdan, yazma bi daha bana.

    23.09.2023 16:45 ...solventh -> seovi: aferin böyle kabullen yanlışlarını. sağdan soldan.

    23.09.2023 16:51 lan yapıştın amele sümüğü gibi. engellemeden gitmek bilmiyorsunuz parazit herifler.

    23.09.2023 16:53 ... solventh -> seovi: test

    23.09.2023 16:54 jdhjdhdjjdhdhd

    23.09.2023 16:55 ... solventh -> seovi: parazit sensin eleman.

    açık olduğunu görünce yazasın mı geldi. olm ne yüzsüz haysiyetsiz herifsin sen. yazma diyom la yazma. ben sana mesaj atmadım, arzı gibi senle muhatap olduğuna pişman olan adama yazmaya devam ediyorsun. ev sahibin anlarsa kış günü çorçcocuk atar kapı önüne vallahi. benim var yaylada bağ evim. taahhütname olmadan oturabilirsin. gelirini belgelemek şartıyla ama. o zaman anlarız ne ölçüde parazit olduğunu.

    23.09.2023 16:58 ... solventh -> seovi: başlığına gönderiyorum bu yazdıklarını. bak işine.

    göndermezsen parazitsin.
  • özel mesaj yoluyla küfür eden reyiz sevici bir aktroll.
  • özel mesaj yoluyla anasına sövdükleri ağzını açamayıp gelip burada ağlıyorlar. o kadar küfürü nasıl kaldırdın, bu ne genişlik. erkeğim diye dolaşıyorsun ortada sana etttiğim küfrü kerimcan'a etsem testosteron salgılardı oğlan. reisim bu gavatların türkiye yüzyılında yeri yok.
hesabın var mı? giriş yap