• türkiye'nin ilk seo konferansı. hatta ve hatta uluslarası seo konferansı. seozeo tarafından düzenleniyor ve 21 eylül 2013 tarihinde lütfi kırdar kongre merkezi'nde olacak.

    katılımcı şirketler arasında, avrupa'nın en büyük dijital pazarlama ajanslarından distilled ve akm3 var. aynı zamanda google türkiye'den ve dünyanın en çok kullanılan link analiz araçlarından majestic seo'nun yöneticileri etkinlikte olacak.

    türkiye'de olup, seo ile ilgilenip bu etkinliğe katılmamak gerçekten olmaz. seo meraklılarının incelemesini öneririm: etkinlik sayfası
  • uzun zamandır takibinde olduğum seozeonun yeni tasarımında görür görmez biletimi almak istediğim etkinlik. kendi çapında seoyla ilgilenen biri olarak bu etkinliğin bundan sonrakilere de kapı açacağını düşünüyorum. çünkü seozeo'nun bu etkinliğindeki en önemli şeylerden biri, yurtdışı kaynaklı seo sitelerinde sıklıkla karşımıza çıkan isimlerin istanbul'a geliyor oluşu. gerek majesticseodan, gerekse googledan gelecek olan konuşmacıların seo'ya dair anlatacaklarını merak ediyorum. umarım seozeo bugüne dek yaptığı işlerdeki kalitesini bu etkinlikte de sürdürür ve takipçilerini hayal kırıklığına uğratmaz.

    not: seozeodakiler bunu okuyorsa beni de etkinliğin organizasyon ekibine alsalar ya? her iş gelir elimden valla, yeter ki bu ekiple tanışma fırsatı bulayım.
  • bu yıl 25 ekim'de gerçekleşecek etkinlik.

    m. serdar kuzuloğlu, dünyaca ünlü link analizi araçlarından linkresearchtools kurucusu christoph cemper, ipullrank danışmanlık şirketi kurucusu mike king, google ürün kalitesi analisti murat yatağan gibi isimler konuşmacı olacak katılacakmış.

    lakin bilet olayı baya bi gacırdatıcı.

    silver: 147 euro
    gold: 187 euro
    platinum: 247 euro *

    aralarındaki fark, içecek, yiyecek, videolara erişim ve yat turuymuş.

    seo için yat turu şart.
  • bu yılki etkinlik hakkında derlenmiş bilgiler tam burada
  • seozone 2014 konferansından sunumlar ve bir seo uzmanı gözünden anlatımı da burada: seozone 2014
  • 2015 yılında 27-29 kasım tarihleri arasında istanbul mariott gerçekleşecek dijital pazarlama etkinliği. detaylı bilgi için buradan etkinlik sayfası ziyaret edilebilir.
hesabın var mı? giriş yap