• sıkıntılı bir süreçtir.dans kursu saat 18.00 de başlayıp 20.00 da biten bir şey değildir.bunun akşam buluşmaları,hafta sonu piknikleri,gösteriden önce son bir hafta kala her gün ve gece yarılarına kadar olan çalışmaları,şu hareketi iyi yapamıyorsun gel biraz da evde çalıştırayım mesajları,en az 20 kişi ile telefon alıp verilmesi vs..bunlar tamamen doğrudur.en kötüsü ise sevgilinin çok istediği bir şeyi (kursa gittiğine göre çok seviyor ve istiyor) sevgilisinin yani sizin yapmıyor oluşunuz.oysa dans kursundaki meriç öyle mi? yeşil fularıyla, dansıyla,hayata bakış açısıyla her şekilde harika birisi..tek çare sevin ya da sevmeyin kursa beraber katılmaktır
  • ne kadar güvensiz erkeklersiniz lan. e sen bira göbeğin ve sararmış dişlerinle evde furkanla ps oynarsan o kızı dans kursunda adeleli adonisli meriç veya burkay yada emre düdükler canım.
  • olabilir?
  • umrumda olmayan konudur.

    ulan hatun başkasına vermeye niyetliyse, dans kursuna göndermeyerek engel mi olucam? ya da öyle bir şey yapmayacak biriyse orda iki esnek herif gördü diye verecek mi? teamüllerinize sokayım.

    evet dans kurslarına sikik sikik heriflerin geldiği doğrudur, ben de şahit oldum. ama bu gibi basit şeylere kanıp sevgilisini aldatıyorsa, üzgünüm, sevgiliniz de sikiktir zaten, ilişkiniz de.
  • sevgiliyi "hayatim ben sana guveniyorum ama baskalarina guvenmiyorum" repligi ile gondermemeye ikna calismalari baslar, kavga ile biter.
    edit; ekleme
  • aldatmak ile ilgili yabancı bir kitap okuyordum. orada geçen şu cümle çınladı şimdi kulaklarımda:

    içinde şeytanın bulunmadığı bir dans yoktur

    gibi bir şeydi. ve sanırım ünlü birisinin ettiği bir kelamdı. sevgilim yapacak olsa dakikasında ayrılırım.
  • bu durum zaman içinde "eski sevgilinizin dans kursundan bi herifle çıkmaya başlamasına" doğru evrilebilir, dikkatli olun, boş boş durmayın, yerim dar demeyin.
  • bazı eziklere dert olmuştur. senin eğer sağlam bir ilişkin varsa sevgilin olan adam veya kadın çevrede ne dönerse dönsün böyle oyunlara gelmez. o ortama her türlü insan geliyor. iş yorgunluğunu atmak isteyen, sevgili arayan, düğün dansına gelen, sosyallesmeye çalışan aklına gelebilecek her türlü insan geliyor. sana dertse birlikte git kardeşim, ona da razı degilsen, siz türkler nasıl diyor?

    (bkz: ne emmeye ne gömmeye gelmek)
hesabın var mı? giriş yap