• günümüzde bir de bu tipler çıkmaya başladı. sevgilisi sanayide ustaların içinde araba tamir ettiriyor, adam ise evde gündüz kuşağı programlarını izliyor. senin ben erkekliğine tüküreyim.

    bir de bu durumu normalmiş gibi savunan serkutlar ve kendince erkeğe ihtiyacı olmayan güçlü kadını oynayan şebnemler var.

    hadi girdiği imaj doğrultusunda şebnem'i anladık diyelim de, serkut sana noluyor? nereden geliyor bu genişlik serkut.
  • serkut belki de 4. levent'in başını çektiği bir önceki semt olan sanayi mahallesi denen bir yere gitmesi için izin vermiştir kıza.
  • hayatında hiç arabası olmamış, sanayiye gitmemiş, sanayiyi aç abazalarla dolu biryer sanan yazarların hakkında boş boş salladığı kişidir.

    kardeş bigün maslak oto sanayiye git bakalım; aylık geliri senin hayal edebileceğinden çok daha fazla olan ustaların ne kadar beyfendi olabileceğine çok şaşıracaksın!
  • gönül rahatlılığıyla bir kadının gidebileceği yerlerin başında gelir.aç susuz kalmaz, karnını doyurabileceği bir yer mutlaka vardır,araba yolda kalsa etrafta usta dolu,maazallah başına bir sağlık sorunu gelse ambulansı bile beklemeden anında uçurur sanayi milleti en yakın sağlık kuruluşuna.daha da ne olsun ki.
  • sevgilisini bu tarz erkek populasyonu fazla olan yerlere gonderip ozguveninin katlamasına yol açan erkektir.
    sanayide kuzguna sevgilisi sahin görünür .
  • -aşkım nasıl geçti günün naptın sanayide?
    +vurdurdum.
    -ney?
    +kaportada ezik vardı çekiç vura vura düzelttiler yani.
    -ha iyiymiş.
    +emdirdim bir de.
    -kime?
    +üfff aşkım. karbütarör tıkanmış. makineyle karbüratörü emdiler.
    -iyi canım. ne kadar tuttu peki?
    +para almadılar canım. bir de üstüne para mı verecektik?
  • girişinde aşağıdaki karşılama notu yoksa sorunu olmayan erkektir.

    yaraksız girilmez diyorsa eğer o zaman yandınız beyler, bir kısmınız giremezsiniz. *

    bilmemne oto sanayine hos geldiniz.
    çüksüz girilmez.
  • hafta da bir yada iki gün iş için gittiğim yerlerdir. iş için sevgilim, abim yada babamla gitmem gerekmiyo di mi? ayrıca sanayi dediğiniz yerde yamyamlar yok işinde gücünde on numara esnaf insanlar var herkes ekmeğinin peşinde. şu apiş aranızdan kaldırın kafanızı hayat diye bişi var.
  • bir tanesini de giyabinda tanidigim erkek. kizcagiz cok sevdigim bir dostumun is yerinden arkadasi. arabasinin sag tarafi oldugu gibi surtmus, benim arkadasima danismis. o da tanidik usta var surada demis haliyle. neyse efendim biz de o arkadasla sanayide arabayi yikatiyorduk, hanimkizimiz yaninda is yerinden baska bir erkek arkadasi ile geldi. ben gordukten sonra sadece soyle diyebildim, boyle kadin sanayiye bir basina yollanir mi? sonuc ne oldu? sanayiye birlikte geldigi is arkadasi ile beraber o kadin simdi, eskisi ne yapiyor inanin merak bile etmiyorum. femist arkadaslar kizmasinlar ama sanayide tek basina bir kadin ciddi sikinti yasayabilir. sadece taciz vs. bir sey akliniza gelmesin, isini agirdan yapabilirler, parca a der ucuzu byi takar vs. bence hicbir hemcinsim sevdigim kadin dedigi kadini bir basina sanayiye yollamamali.
hesabın var mı? giriş yap