• (bkz: ümit özdağ etkisi)

    arap, afgan ve paki sığınmacı - işgalciler bugün itibariyle avrupa'ya gitmek için kapıkule sınır kapısına dayanmışlar.

    (güncel bilgi) avrupa'ya geçmek için kapıkule sınır kapısı'na dayanan ve isyan çıkaran bu grup,
    ingiliz kontrolündeki pakistan merkezli ahmedi tarikatı'nın mensubu pakistanlılar imiş.

    kapıkule sınır kapısı yoğunluk nedeniyle iki taraflı kapatılmış, polis havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmaya çalışıyormuş.

    (video)

    bugün yaşadığımız ekonomik kriz, hayat pahalılığı, kadın ve çocuk istismarı, çarpık yapılaşma, kiraların aşırı yükselmesi, işsizlik oranının artması ve güvenlik probleminin en temel sebebi sayıları artık 13 milyona varan sığınmacılardır. ana sorun budur arkadaşlar:

    (bkz: geri kabul anlaşması)

    avrupa birliği ile yapılan geri kabul anlaşması ülkemizin sığınmacı bataklığına dönüşmesine hukuki zemin sağlıyor. bunu yırtıp atmamız lazım.

    batı medyasının iktidar karşıtıymış gibi yazıp çizmesi tamamen algı operasyonudur. avrupa birliği, bu anlaşmanın devamı için rte'nin kazanmasını istiyor.

    özetle rte tekrar seçildiğinde bu geri kabul anlaşması devam edecek, kk seçilir ise bu ihanet anlaşmasından ve sığınmacı belasından kurtulacağız.

    seçim günü elbet kendi kaderimizi oylayacağız.

    umuyorum ki her şey çok güzel olacak ve güzel memleketimize bahar gelecek.

    ~

    ek: ümit özdağ etkisi deyince "ne alaka yea, sırma saçlı'nın tezgahıdır bu" demişler. peki malum kelaynağın, hazırlattırdığı pankartları ellerine tutuşturduğu ingiliz kontrolündeki bu pakistanlı ahmedi tarikatı mensuplarını, tam da bugün saat 14.00'da kapıkule sınır kapısına sevk ettirmesinin sebebi nedir, hiç düşünmez misin?

    ümit özdağ'ın kemal kılıçdaroğlu'na verdiği destek ile seçimin dinamiği değişti ve bugün 11.30'da geri kabul anlaşmasından çıkılacağı ve 1 yıl içinde tüm sığınmacıların gönderileceği ilan edildi.

    sırma saçlı da kontra ile "ey avrupa, bize destek olun kazanalım, kılıçdaroğlu kazanırsa geri kabul anlaşmasından ayrılacaklar, tüm sığınmacılara yol verecekler, tüm şehirleriniz afgan, paki ve arap dolacak" mesajı veriyor elbette.

    ilk denemede başarılı olamadığın için pek umudum yok ama şimdi bir daha düşün bakalım, bu tepkiyi başlatan etkiyi yaratan kim imiş?
  • (bkz: gerekirse zorla)

    •••

    “zorlamak” sadece örselemek değildir, bazen başka kapıları da örselettirmek güzel bir stratejidir.

    türkiye türklerindir!” “*”

    “*” • — *
  • bırakın yunan düşünsün a*k.
    ne halleri varsa görsünler diyeceğim de gönderirseniz ananızı silkerim demiş birileri o yüzden yurtta tutmak adına g*tlerini yırtıyor kolluk kuvvetleri.
  • teşekkürler ümit özdağ.
  • bunlar daha başlangıç. çok daha güzel günler bizi beklemektedir. hem zaten bir insanı zorla bir yerde tutmak insan haklarına aykırıdır. açın kapıları istedikleri yere gitsin mazlum mülteciler. zaten uluslararası anlaşmalara göre de iltica hakları var değil mi? avrupalı dostlarımız anlayış gösterecektir.*
  • bakınız bu sadece başlangıç, ihtimali bile kaçışları başlatmış.
    bir yılda nasıl göndereceğiz diyenler burada mı!
    (bkz: 24 mayıs 2023 kılıçdaroğlu özdağ ortak açıklaması)
  • birileri tarafından özel olarak sınıra yığılmışlardır, amaç evropaya "bakım biz iktidardan gidersek bunlar size gelecek" mesajı vermektir. yedik mi, yemedik.
  • ekomoni onları da bıktırdı.
hesabın var mı? giriş yap