• bence yapanın ağzına bir kereliğine biber sürülmeli, bir daha yaparsa götüne 3 defa terlikle vurulmalı. 26 ocak'ta bu kararlar çıkmalı 'türk fıtbılının gilişmisi için'.
  • arkadaş ciddi bir utanmazlık gerektirdiği kesin.

    şimdi sabah bir arkadaşım link verdi, iha'nın anketi var. 2010-2011 sezonunun gerçek şampiyonu kim diye. gayet az katılımlı, fenerbahçe'nin o sene şike yaptığına inanan bir trabzonsporlu olarak trabzonspor'u oyladım elbette. o sırada trabzonspor da açık ara önde.

    neyse akşama doğru twitterda gördüm, biri yazmış fenerbahçe öne geçmiş, olabilir dedim, normaldir, fenerli çok memlekette, bir yerde duyurmuşlardır, yüklenmişlerdir hemen. şöyle bir baktım sayfaya fenerbahçe yüzde 58 mi ne olmuş. ve tamamen meraktan sayfayı yeniledim, fenerbahçe yüzde 59 oldu. yok artık derken bir kere daha yenileyince dakikada 200 oy aldığı farkettim fenerbahçenin. arkadaşın biri dayamış motoru, seri oylamaya geçirmiş. caps de aldım elbette. birer dakika arayla oylar artarken neden sonra çat diye durdu. demek ki durdurdu motoru arkadaş dedim, aldığım capslerden bir derleme yaptım.

    şimdi yine baktığımda yüzde yetmişlerde geziyordu fenerbahçenin oyları. demek ara ara çalıştırıyor sistemi. hem şike yok diyorsun, sonra şurada bile şike yapıyorsun. gerçi o sene şike olduğunu sen de çok iyi biliyorsun.

    (bkz: şikeyi inkar ederken bile şike yapmak)
  • fenerbahce spor kulubunun yaptigidir.
    (bkz: 16. acm kararları)
  • ne ekersen onu biçersin.
    zaman'ında bu pisliğe hemen her futbol klübü bulaştı ve bunu hepimiz biliyoruz.

    bugün burada fenerbahçeliler olarak ana avrat sövüyorsunuz. yarın belki galatasaraylılar söver. sonraki gün beşiktaşlılar ve zaman'la diğerleri. eninde sonunda ne yaptıysanız başınıza gelir, bu kaçınılmaz bir gerçektir.

    şike en ahlaksız kazanma yöntemidir. bugün kazandığını sanan yarın başına geldiği zaman bunun acısını anlar. emeklere yazık, mevcut başarıya yazık.
    işte böyle bir şeydir şike insana kendini çok kötü hissettirir.

    biraz izledim de maçı. hakemde suç yok. suç o hakeme o lisansı veren ilgili kurumlarda. umarım artık hakemlik yapmaz. bu gece muhtemelen kulak çınlamasından uyku uyuyamaz.
hesabın var mı? giriş yap