• soru: türkiye'nin 2. dünya savaşındaki politikasını yazınız.
    cevap: türkiye 2. dünya savaşında m.kemal atatürk yönetiminde başarıdan başarıya koşmuştur. (siyasal bilgiler fakültesi/gerçek olay)
  • demokrasi tarihi dersi vizesinde sorulan zigana gecidinde portakal agaci yetisirmi degerlendiriniz sorusuna demokrasi baglaminda bakilmadan verilmis bir cevap:
    zigana gecidinde portakal agaci yetismez cunku karanliktir.
  • - terbiyesizin biri kağıdına bir adam çizmiş. bir kadının üzerinde duruyor bu adam. utanmadan altına da “adam şınav çekiyor hocam” ne bu şimdi?
    - sporla üreme hocam?
  • (bkz: #21669247))
  • bir 6. sınıf sınavında, ufak bir paragrafta cansu adlı bir kızımızın günlük hayatına dair cümleler vardır. akabinde soru gelir:

    - when does cansu get up?
    + ankara.

    hayat öyle acaip ki...
  • 7. sınıf türkçe sınavında ''çevre temizliği hakkındaki görüşlerinizi yazın'' sorusuna sınıfın en fırlama öğrencisinin verdiği cevap sadece tek cümleyle '' sen de gırmzı key saglıgın korun'' tamam evladım reklamların fazla etkisinde kalmışsın da bari biraz düzgün yazsaydın da 2-3 puan verebilsydim şu cevabına.
  • üniversitede hazırlık sınıfında quizde parçayla ilgili bir soru bulunmaktadır. o zamanlarki ben kendim* o zamanlarki hiperaktivitem* dolayısıyla olsa gerek çoğu zaman sorularla ilgili bilgi veren kısmı okumadan geçerim. malum ne de olsa ingilizce sınavı quizi falan ne diyebilir en fazla feeling the blanks falan der diye direk sorulara atlanır. bölümde 3 tane soru vardır*. ben şöyle bir sorulara bakarım. sonra altına bakarım 3 soruya niye bu kadar az yer vermişler diye. sonra sıkış tepiş bir yerlerine 3 sorunun cevabını yazarım. gel gör ki quiz soruları cevaplanırken hocanın 3 soru ile ilgili bilgide sorulardan hangisine cevap olarak yazılmış olabilir gibi bir şey okuması üzerine rengim değişir başımdan aşağı kaynar sular dökülür zira hocanın soruları okuyup cevapladığı kağıt aynı zamanda benim kağıdımdır. hoca şöyle bir soruya bakar, sonra olmaması gereken cevaplara bakar, biraz surat ifadesi değişir ama bozuntuya vermez, adamı göt etmez. şimdi düşünüyorum da kral adammışsın be tolga hoca. keşke soyadını bilseydim de adına bir başlık açsaydım.
  • üniverste 2. sınıf, otomatik kontrol sistemleri sınavının son dakikaları ve götler tutuşmuş. formüller yazılır ve not eklenir:
    ".. gerekli işlemler yapılırsa buradan istenen sonuca ulaşılır (zaman yetmedi hocam)".
  • meslek lisesi 9. sınıf (sanırım) kimya dersi sorusu;
    soru: maddenin hallerini yazınız.
    cevab: yalın hali, tam hali.

    duyduğumda gülerken ağladım amk.
hesabın var mı? giriş yap